Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Sunrise Avenue koncertu Rīgā ievadīs Double Faced Eels

Easyget.lv, 08.04.2013. 11:47

Somu rokmūzikas grupa Sunrise Avenue koncertu 10. maijā „Sapņu fabrikā” iesildīs latviešu grupa Double Faced Eels, informē koncerta producents Ģirts Pūtelis.
Sunrise Avenue koncertu Rīgā ievadīs Double Faced Eels

Grupa Double Faced Eels savu darbu uzsāka pirms deviņiem gadiem, saīsināti to mēdz dēvēt par DFE. Zīmīgi, ka pirmais DFE lielkoncerts 2007. gada 8. maijā norisinājās „Sapņu Fabrikā”, kur bija iespēja „Zušus” sastapt ne tikai jaunā koncertprogrammā, 3 stundu garā šovā, bet arī jaunā un eksplozīvā realitātes līmenī. Gadu gaitā grupa izdevusi trīs albumus un pašlaik strādā pie ceturtā albuma, kas nāks klajā 2013. gada rudenī. Kā uzsver paši grupas dalībnieki, vislielākais izaicinājums bijis izdot pirmo albumu „Zilais valis”. DFE kā iesildītāji muzicējuši dziedātājas Avrilas Lavinjas (Avrila Lavigne) „The Best Damn Tour” koncertā, grupas “Prāta Vētra” albuma „Četri krasti” noslēguma koncerta Mežaparkā, kā arī „Grogyfest” – DFE startējā kā iesildošie grupai The Rasmus.

Viens no DFE dalībniekiem Marka par iespēju uzstāties kopā ar Sunrise Avenue: „Esam priecīgi par šo piedāvājumu, jo tā būs iespēja ne tikai muzicēt ar somu mūziķiem uz vienas skatuves, bet arī atgriezties „Sapņu fabrikā”. Mums nav bijusi iespēja tikties ar šiem Sunrise Avenue puišiem klātienē, bet atmiņā ir dziesmas, kas regulāri rotē Latvijas radiostacijās, piemēram, „Hollywood Hills” un „Welcome to my life”. Koncerta apmeklētājiem piedāvāsim dziesmas, kas iekļautas mūsu klubu tūres programmā „Vannasistabas tūre”, ar ko pašlaik apceļojam Latviju – būs interesants skatuves noformējums un mums klāt nācis piektais grupas dalībnieks – dators.„

Jau ziņots, ka somu rokgrupa Sunrise Avenue Rīgā viesosies ar šovu koncerttūres „Out Of Style Tour 2013” ietvaros, kurā iekļautas dziesmas no viņu jaunākā (ceturtā) albuma „Out Of Style”. Minētā albuma tituldziesma „Hollywood Hills” raksturo grupas būtību un iekļuvusi Vācijas mūzikas TOP 3. Albums „Out of Style” tapis sadarbībā ar ilggadējo partneri Juku Beklundu (Jukka Backlund) un jaunu producentu Juku Imonenu (Jukka Immonen).

Biļetes uz Sunrise Avenue koncertu iespējams iegādāties visās „Biļešu serviss” kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas, sākot no Ls 20.

Foto: Double Faced Eels. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV