Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rīgas Gospelkoris aicina uz atkārtotu koncertu

Easyget.lv, 08.04.2013. 13:58

Klausītāju lielās intereses dēļ Rīgas Gospelkoris aicina uz papildu koncertu „He’s Alive” 20. aprīļa vakarā plkst. 18.00 LELB jauniešu centra zālē (Mārstaļu ielā 10).

Rīgas Gospelkoris vēlas teikt lielu paldies saviem klausītājiem, kuri 1. aprīļa vakarā apmeklēja Lieldienu noskaņu koncertu „He’s Alive” Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā - cilvēku smaidi, pārpildīta zāle un neizmērojamās ovācijas pēc dziesmām – tas viss padarīja šo vakaru neaizmirstamu.

Kā atzina Rīgas Gospelkora vadītājs, Jānis Maslovskis: „emocionālais kora dziedājums un izteiksmīgais solistu sniegums, caurvijot visiem zināmo Lieldienu stāstu un attēlojot to black gospel kompozīcijās angļu un latviešu valodā, kā arī populāras klasiskās mūzikas tēmās, vienaldzīgu neatstāja nevienu klātesošo pusotru stundu garajā koncertā. To apliecināja klausītāju vēlme iesaistīties un dziedāt līdzi, piemēram, Kirka Franklina dziesmas „I smile” latviskotā versija „Es smaidu” vienoja zāli pozitīvismā ar vārdiem „Tu izskaties tik labi, kad Tu smaidi””.
Kā iepriekš ziņots, 1. aprīļa koncerta ieejas ziedojumi tika vākti, lai atbalstītu biedrības „Alisbetas sirds” darbu, palīdzot vecākiem, kuri piedzīvojuši bērna zaudējumu. Šim mērķim biedrībai tika saziedoti 459.22Ls.

Ikviens, kurš iecerējis apmeklēt papildkoncertu, aicināts pievienoties kora sociālo mediju kontos izveidotajiem pasākumiem, spiežot “es nākšu” - Draugiem.lv/gospel un Facebook.com/RigaGospelChoir vai arī rakstīt uz e-pastu gospelkoris@inbox.lv, norādot apmeklētāju skaitu.

Arī 20. aprīļa koncerta laikā tiks vākti ziedojumi biedrības “Alisbetas sirds” darbībai.

Koncerta pavadošajā sastāvā būs Norberts Skraucis (bass), Miķelis Vīte (bungas), Dmitrijs Karpovs (taustiņi).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV