Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Bērnu „Jaunajā Vilnī 2013” Latviju pārstāvēs septiņgadīgā Katrīna Paula Dīringa

Easyget.lv, 09.04.2013. 11:04 | komentāri (3)

8. aprīlī klubā „El Divino” norisinājās Jaunā Viļņa Eiropas atlase, kurā piedalījās jaunie skatuves mākslinieki no Itālijas, Rumānijas, Igaunijas, Latvijas, Izraēlas, Vācijas un Lietuvas.
Bērnu „Jaunajā Vilnī 2013” Latviju pārstāvēs septiņgadīgā Katrīna Paula Dīringa

Dienas pirmajā pusē žūrija, kuras sastāvā bija Igors Krutojs, Aleksandrs Revzins, Anastasija Muhina, Aleksandrs Rumjancevs, Andrejs Feldmanis, Intars Busulis un Inese Galante, izraudzīja Latvijas talantīgāko un perspektīvāko bērnu, kuram tika dota ceļazīme uz bērnu „Jauno Vilni 2013”. Žūriju pārliecināt izdevās septiņus gadus vecajai solistei Katrīnai Paulai Dīringai, kura savas vokālās prasmes apgūst Latvijas radošo bērnu un jauniešu studijā „Zvaigžņu sala” vokālās pedagoģes un dziedātājas Gintas Krievkalnas vadībā. Katrīna Paula veiksmīgi piedalījusies arī nedēļas nogalē notikušajā LTV konkursā „Balss pavēlnieks”, kur savā vecuma grupā ieguva 3. vietu. Abos konkursos viņa izpildīja „Vilku dziesmu” un dziesmu franču valodā. 

Mazā Katrīna Paula Dīringa sevi ir pierādījusi tādos ievērojamos bērnu un jauniešu konkursos kā „Cālis”, "Balss pavēlnieks", "Gaujas atbalsis", "Nāc sadziedāt", "Tonis - pustonis", "Jaunās zvaigznes " u.c., vienmēr iegūstot godalgotas vietas, kā arī atveidojusi nozīmīgas lomas dažādās muzikālās izrādēs bērniem un jauniešiem, tostarp atveidojusi galveno lomu muzikālajā izrādē „Ziemassvētku Jampadracis 21. gadsimtā”, kā arī savā vecumā paspējusi uz vienas skatuves uzstāties kopā ar pašmāju ievērojamākajiem mūziķiem, grupām un dziedātajiem.

Jau ziņots, ka starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2013" fināls notiks Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē no 23. līdz 28. jūlijam.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV