Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

"Neon Saturdays" laiž klajā jaunu singlu un aicina uz koncertu

Easyget.lv, 10.04.2013. 10:04 | komentāri (1)

Rokgrupa "Neon Saturdays" iepazīstina klausītājus ar savu jaunāko veikumu - dziesmu "Here i am". Šis ir ceturtais singls no grupas gaidāmā albuma, kas tiks publicēts šī gada rudenī, informē grupas Ingus Sala Ingus Sala.

Dziesmas autori ir grupas solists Andris Ēvelis un ģitārists Ingus Sala. Dziesma ieturēta tradicionālā alternative rock manierē, šoreiz īpašu uzmanību pievēršot daudzbalsībai, kā arī sintezēto efektu izmantošanai skanējumā. Ieraksts veikts vairākās studijās, sadarbojoties ar skaņu inženieriem Ģirtu Laumani ("Hodila Records"), Ivaru Ozolu ("Sound Division studios"), Ediju Gņedovski ("GEM"), skaņu miksējis Sergejs "Amsterdam" Laletins ("Gustavo", "Sanctimony"), bet ieraksts māsterēts Vācijā, studijā "24-96 Mastering" ("Keane", "Mumford & Sons").

Savukārt jau šopiektdien, 12.aprīlī, grupa aicina klausītājus uz Latvijas 1.Rokkafejnīcu Reiterna namā, kur dzīvajā izpildījumā būs iespējams dzirdēt kā jauno singlu "Here i am", tā arī citas grupas dziesmas no gaidāmā albuma. Kopā ar "Neon Saturdays" koncertā uzstāsies arī pop punk apvienība "Golden Rivet", kas nupat iekļuvuši LTV7 jauno grupu konkursa "Troksnis" finālā, kā arī hard rock grupa "Bloody Heels", kas aprīlī izdos savu debijas EP.

Rokgrupa “Neon Saturdays” tika nodibināta 2012. gada februārī. Grupas pārstāvēto stilu divos vārdos visprecīzāk varētu apzīmēt kā pozitīvo roku, un tās mūzikā ir jūtamas ietekmes no indie, pop rock un alternative stiliem, kā arī tādiem māksliniekiem kā "Foo Fighters", "Kings of Leon", "Green Day", "U2", "The Killers", "Placebo", "30 Seconds to Mars" u.c.

Pirmā pastāvēšanas gada laikā grupa ierakstīja trīs singlus, vienai no tām izdodot arī videoklipu, kā arī sniedza atsevišķus koncertus, tostarp uzstājoties "Studentu Paradīzē" Arēnā Rīga, mūzikas un mākslas festivālā "Bildes", kā arī viesojoties Lietuvā. Šobrīd grupa strādā pie jaunā albuma, ko paredzēts publicēt 2013.gada rudenī.

Vairāk par grupu "Neon Saturdays" lasāms tās mājaslapā http://www.neonsaturdays.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV