Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jaunos ģitāristus aicina pieteikties konkursam Guitar Battle 2013

Easyget.lv, 12.04.2013. 15:28

Līdz 28. aprīlim jaunie ģitāristi ir aicināti pieteikties konkursam Guitar Battle 2013, kas ir no 2009. līdz 2012. gadam notikušā Guitar Day tradīciju turpinātājs, informē Anita Alksne.
Jaunos ģitāristus aicina pieteikties konkursam Guitar Battle 2013

Līdzīgi kā visus iepriekšējos gadus, konkursanti saņems vērtīgas balvas:

1. vieta – elektriskā ģitāra Yamaha Pacifica 611HFM,
2. vieta – Peavey Bandit ģitāras combo no Rock Distribution,
3. vieta – balva no mūzikas instrumentu veikala Sound Factory.
Savukārt portāls ģitārspēle.lv pasniegs trīs simpātiju balvas labākam ģitāras skanējumam.

Lai piedalītos konkursā, jaunajiem ģitāristiem, kas nepārsniedz 30 gadu vecumu, jāieraksta līdz 10 minūšu garš, pašu radīts skaņdarbs mp3 formātā. Ieraksts jānosūta uz e-pastu battle@soundfactory.lv līdz 28. aprīļa plkst. 23:59, norādot arī savu vārdu, uzvārdu, vecumu, skaņdarba nosaukumu, mūzikas stilu, grupu, kurā spēlējat (ja tāda ir), kā arī pievienojot savu fotogrāfiju. Liela izmēra ieraksta iesniegšanai vēlams izmantot tādas vietnes kā http://www.failiem.lv un citas, pieteikuma e-pastā norādot faila atrašanās adresi.

Pēc pieteikumu saņemšanas 1. maijā mājaslapās www.guitarbattle.lv tiks paziņoti pirmās kārtas uzvarētāji – 10 pretendenti, kas uzstāsies konkursa fināla koncertā 8. maijā klubā Latvijas 1. Rokkafejnīca Reiterna Nams. Koncertā katram no desmit fināla dalībniekiem jāizpilda viens savs skaņdarbs un viena kaverversija paša izvēlētai dziesmai.

Dalībniekus vērtēs starptautiska žūrija pēc četriem kritērijiem: skaņa, izpildījuma tehnika, stila izjūta un atraktivitāte uz skatuves. Žūrijas komandu veido profesionāli ģitāristi, atšķirīgu mūzikas virzienu pārstāvji – Deivs Gudmens (Dave Goodman, Kanāda), Kaspars Zemītis, Armands Alksnis, Artūrs Kutepovs, Rihards Vilciņš, Rūdolfs Kreicbergs, citi atzīti mūziķi, kā arī Yamaha pārstāvis Baltijā Gints Dobbermans.

Konkursa fināla noslēgumā žūrija apbalvos konkursa laureātus, bet pēc tam koncertu sniegs ģitāras virtuozs Deivs Gudmens, kā arī pašmāju grupa Medieval Child.

Konkursu rīko mūzikas instrumentu veikals Sound Factory sadarbībā ar kompāniju Yamaha.

Plašāka informācija par konkursa nosacījumiem www.guitarbattle.lv

9. maijā plkst.12:00 interesenti aicināti apmeklēt arī Deiva Gudmena meistarklasi jaunajā Sound Factory veikalā Upīša pasāžā, Dzirnavu ielā 113.

Resursi internetā:
Sīkāka informācija par konkursu: http://www.guitarbattle.lv/
Deiva Gudmena mājaslapa: http://www.dave-goodman.info/
Galvenā balva: http://europe.yamaha.com/en/products/musical-instruments/guitars-basses/special/pacifica/611hfm/

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV