Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

"Resurrect Tapes" publisko Riharda Bražinska bērnības kasešu ierakstus

Easyget.lv, 12.04.2013. 15:34

13. aprīlī plkst. 13:00 mikroizdevniecība “Resurrect Tapes” publiskos Riharda Bražinska bērnības kasešu ierakstus, informē pats mūziķis un reizē izdevniecības direktors.
"Resurrect Tapes" publisko Riharda Bražinska bērnības kasešu ierakstus

Ieraksti veikti analogajā vidē laikposmā no 1995./96. līdz 2003. gadam, iekļaujot autora pirmos eksperimentus ar magnetofona ieraksta funkcijas plašumiem – gan agrīnās audio uzvedumu performances, gan field recording sesijas, kas sastāv no braucieniem tramvajā un pastaigām pa pilsētu – mērķtiecīgi piekopjot noteiktu estētiku, tajā laikā vēl neko nezinot par lauka ierakstiem kā mākslas formu.

Tāpat arī izdevums satur autora pirmo metāla ansambļu mēģinājumu ierakstu fragmentus, telefonsarunas un telpiskus TV pārraižu un video spēļu skaņu efektu ierakstus. Par skatuves vārdu šim gadījumam Rihards izvēlējies savu bērnības pseidonīmu Capz.

Kasete izdota 13 eksemplāros ar autentiskiem, gadsimta sākumā autora veiktiem xerox art noformējumiem uz atkārtoti izmantota papīra. Cena - 5 Ls.

“Resurrect Tapes” ir otrreizējās pārstrādes, rokdarbu un hometaping projekts, kas balstīts uz ziedotiem audio ierakstiem, ko iespējams nodot vai nu personīgi vai atstāt tos veikalos “Randoms” (Kaļķu ielā 4) un “Lira” (Baznīcas ielā 8) un galerijā “Pick A Soul” (Bruņinieku ielā 35).

Plašāku ieskatu izdevniecības darbībā um norādes uz Riharda Bražinska bērnības kasešu ierakstu publisko vietni meklējiet https://www.facebook.com/resurrect.tapes un https://twitter.com/resurrecttapes!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV