Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Andrejsalā uzstāsies DJ Krinjah

Easyget.lv, 15.04.2013. 12:21 | komentāri (1)

Naktī no 30. aprīļa uz 1. maiju Andrejsalas mākslas studijā "Peahen" Eiropas tūres ietvaros uztāsies ragga-jungle producents Krinjah no Kanādas.
Andrejsalā uzstāsies DJ Krinjah

Ar šo pasākumu tiks atklāta vasaras sezona studijā "Peahen", kas ir mākslinieces Patrīcijas Brektes projektu radošā platforma un īpašos gadījumos telpās uzņem arī elektroniskās mūzikas pasākumus.

Jaunā viļņa ragga-jungle producents Krinjah kļuva populārs, kad žanra atdzimšanas laikā pēc 2000. gada radīja jau šībrīža klasiku - Burial, Angel un Bam Bam remiksus. Savus skaņdarbus producents izdevis ierakstu izdevniecībās King Kong Sound, JungleXpeditions, Cause and Effect, Too Dutty un Hand Grenade.

Krinjah ar saviem enerģiskajiem amen ritma deju grīdas hitiem ir ragga-jungle smagsvars līdz ar tādiem producentiem kā RCola, Jacky Murda un DJ K. Reti kura drum'n'dass un jungle mūzikas ballīte Latvijā pagājusi bez Krinjah skaņuplašu atskaņošanas, kas garantē pilnu deju grīdu un dziedāšanu līdzi.

Kanādas viesi iesildīs Doctah Jahngle - viens no pirmajiem un pieredzējušākajiem jungle dīdžejiem Lietuvā kopā ar jauno un talantīgo lietuviešu DJ meiteni Jahstina, bet vakaru noslēgs latviešu apvienība Crystal Sound System.

Krinjah Latvijā ieradīsies pēc pašmāju DJ dueta Crystal Sound System uzaicinājuma, kas jau tradicionāli uz Latviju aicina ragga-jungle spīdekļus, līdz šim mūsu publikai prezentējot RCola, Psychofreud un DJ K.

Vairāk par mūziķi: http://krinjah.com/

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV