Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Festivālā Shine Cafe 2013 uzstāsies leģendārā grupa Zodiaks

Easyget.lv, 15.04.2013. 15:18

6. jūlijā uz elektroniskās mūzikas festivāla „Shine Cafe 2013” galvenās skatuves kāps grupa Zodiaks.
Festivālā Shine Cafe 2013 uzstāsies leģendārā grupa Zodiaks

Padomju elektroniskās mūzikas iesācēji, Latvijas grupa Zodiaks sākuši savus mūzikas eksperimentus ar kosmiskām skaņām jau 70. gados, uzstājoties ar tam laikam neirasto elektroniski-sintētisko mūziku, iedvesmojoties no tādām pasaules slavenām grupām kā Space un Kraftwerk. Eksperimenti guva klausītāju atbalstu ne tikai PSRS, bet arī Japānā, Austrijā, Somijā un citās pasaules valstīs. Grupas ierakstu plates tika pārdotās vairāk nekā 20 miljonu eksemplāros.

5. un 6. jūlijā Liepājas pludmalē notiks starptautiskais brīvdabas elektroniskās mūzikas festivāls „Shine Cafe 2013”. Tas būs 34 stundu Open Air festivāls, kurā elektroniskās mūzikas cienītāji varēs izbaudīt vairāku mūzikas stilu apvienojumu – tech house, techno, progressive house, break beat, drum’n’bass, dubstep, funk, jazz un citus priekšnesumus. 

„Shine Cafe 2013” ir lielākais elektroniskās mūzikas festivāls Latvijā, kas notiks jau ceturto gadu un ir kļuvis par Liepājas kultūras neatņemamu sastāvdaļu. Festivāls „Shine Cafe” apvieno sevī plašu elektroniskās mūzikas stilu daudzveidību, piedāvājot apmeklētājiem izbaudīt neaizmirstamus mirkļus pašā Baltijas jūras krastā. Uz piecām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 dīdžeju un grupas no Vācijas, Nīderlandes, Krievijas, Gruzijas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas.

Šobrīd savu dalību festivālā apstiprinājuši Oriola Live (LV), DJ Krumbs (NE), Rise & Alex O (LV/IT), Moon Disco (LT), Hanna (RU), Ksenia Kamikaza & Platz Fur Tanz (LV), Minimal.lt Showcase (LT), Funky Breakout (LV), grupas Pienieņu vīns, Riga Metro, Funcoolio (LV). Mākslinieku saraksts tiek papildināts un pieejams festivāla mājaslapā.

Šogad apmeklētāji varēs baudīt mūzikas stilu dzudzveidību uz vairākām skatuvēm – uz lielās Open Air skatuves, klubā Pulkvedis – Funky Breakout teltī, bāra Fiesta teltī, uz jauno un talantīgo dīdžēju skatuves Open Stage un uz Live Art skatuvas, kas ir šī gada jaunums.

Biļetes, kur ir iekļauta ieeja pasākumā un vieta telšu pilsētiņā, kas atrodas blakus festivāla teritorijai, jau ir pieejas tirdzniecībā.

Sekot jaunumiem var pasākuma mājaslapā – www.shinecafe.lv un sociālajā tīklā Facebook - www.facebook.com/shinecafe

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV