Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Spotify pieejams arī Latvijā

Easyget.lv, 16.04.2013. 09:28

Pasaules vadošais mūzikas straumēšanas serviss “Spotify” no šodienas pieejams arī Latvijā.
Spotify pieejams arī Latvijā

“Spotify” piedāvā legālā veidā un bez maksas klausīties vairāk nekā 20 miljonus dziesmu, kuras nav jālejupielādē vai jāpērk. Mūziku ar šī servisa starpniecību ir iespējams klausīties datorā, mobilajā tālrunī, planšetdatorā un mājas izklaides sistēmā, vienkārši uzmeklējot jebkuru interesējošo mākslinieku, albumu vai dziesmu. Tāpat “Spotify” lietotāji var aplūkot un klausīties arī citu lietotāju – draugu, mūziķu vai slavenību – apkopotās dziesmu kolekcijas. Tāpat kā mūzika, arī “Spotify” ir sociāls – tas lietotājiem ļauj dalīties ar savu iecienīto mūziku “Spotify”, Facebook, savos blogos un ar e-pasta starpniecību. 

“Spotify” ir pasaulē plaši pazīstams kā lietotājiem bez maksas pieejams mūzikas klausīšanās serviss, un tas balstīts uz ienākumiem no reklāmas. Lai klausītos mūziku arī uz mobilajām ierīcēm, ir pieejams maksas “Spotify Premium” serviss.

“Spotify” piedāvā trīs mūzikas klausīšanās veidus:

  • Spotify Free. Mūzika pilnīgi bez maksas datorā ar reklāmām.
  • Spotify Unlimited. Neierobežota un no reklāmām brīva mūzika datorā. Tikai 3,49 EUR mēnesī.
  • Spotify Premium. Mūzika uz jebkuras ierīces. Iespējams lejupielādēt mūziku un klausīties bezsaistē – lidmašīnā, vilcienā vai istabā vienmēr skanēs īstā mūzika. Uzlabota skaņas kvalitāte. Bez reklāmām. Tas viss tikai par 6,99 EUR mēnesī.

“Spotify piedāvā visu, ko vien lietotājs varētu vēlēties no mūzikas servisa: tas ir par brīvu, ātri un vienkārši – pamēģiniet vienreiz un iemīlēsiet to,” saka Andress Sērs (Andres Sehr), “Spotify” direktors. “Mēs vēlamies piedāvāt īsto mūziku katram brīdim. Atskaņot, atklāt jaunu mūziku un dalīties – Spotify ir izcils mūzikas atskaņotājs.”

“Spotify” ir pasaulē veiksmīgākais šāda veida mūzikas serviss, kam ir vairāk nekā 24 miljoni aktīvu bezmaksas mūzikas servisa lietotāju un vairāk nekā 6 miljoni lietotāju, kas izmanto maksas pakalpojumus. Lai iegūtu plašāku informāciju vai reģistrētos, apmeklējiet www.spotify.com.

“Spotify” ekskluzīvie reklāmas partneri Baltijā ir “Coca-Cola” un “SEB”, kas tuvākajā laikā laidīs klajā inovatīvas kampaņas sadarbībā ar “Spotify”.

Par Spotify

“Spotify” ir apbalvojumiem bagāts digitālais mūzikas straumēšanas serviss, kas sniedz on-demand piekļuvi vairāk nekā 20 miljoniem dziesmu. Mūsu sapnis ir visu pasaules mūziku padarīt pieejamu ikvienam jebkurā vietā un laikā, kad vien cilvēki to vēlas. “Spotify” visvienkāršākajā veidā ļauj klausīties, atklāt mūziku un dalīties tajā ar draugiem, reizē nodrošinot to, ka arī mūziķi saņem godīgu samaksu.

“Spotify” ir pieejams 28 tirgos pasaulē: ASV, Lielbritānijā, Zviedrijā, Somijā, Norvēģijā, Dānijā, Francijā, Šveicē, Vācijā, Austrijā, Beļģijā, Nīderlandē, Spānijā, Austrālijā, Jaunzēlandē, Īrijā, Luksemburgā, Itālijā, Portugālē, Singapūrā, Hoknongā, Malaizijā, Polijā, Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Islandē un Meksikā ar vairāk nekā 24 miljoniem aktīvo bezmaksas mūzikas servisa lietotāju un vairāk nekā 6 miljoniem lietotāju, kas izmanto maksas pakalpojumus.

Kopš darbības uzsākšanas Zviedrijā 2008.gadā “Spotify” autortiesību turētājiem ir izmaksājis vairāk nekā pusmiljardu ASV dolāru un plāno izmaksāt vēl pusmiljardu ASV dolāru 2013.gadā. “Spotify” jau šobrīd ir otrais lielākais digitālās mūzikas ienākumu avots leibliem Eiropā (IFPI, 2011) un lielākais un veiksmīgākais šāda veida mūzikas stramēšanas serviss pasaulē.

www.spotify.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV