Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Skrīveru Mūzikas balvā uzvar Sandis & Armija

Easyget.lv, 16.04.2013. 09:58

6. aprīlī Skrīveros norisinājās Kultūras attīstības aģentūras rīkotais pasākums Skrīveru Mūzikas balva. Šī gada pasākums atstāja neaizmirstamus iespaidus ne tikai pasākuma apmeklētājiem, bet arī pašiem organizatoriem, vēsta pasākuma koordinatore Zaiga Zirnīte.

Grupu sniegums, jauniešu aktivitāte un pacilātā atmosfēra pasākuma laikā pārsteidza un deva jaunu enerģijas lādiņu ikvienam. Pasākums pulcēja teju 500 apmeklētāju un astoņas grupas - Sandis & Armija, Melanse, Kupāti, AMK, Zem spiediena, The SixTies, Regmix & Dave, Useful.

Skrīveru Mūzikas balva ir koncerts/ konkurss, kurā žūrijas un skatītāju balsojumā trešo vietu izcīnīja grupa Regmix & Dave, kura ieguva 50 Ls dāvanu karti no mūzikas instrumentu veikala tīkla "Mūzikas Centrs". Otrajā vietā ierindojās grupa The SixTies, iegūstot ielūgumus uz festivālu „Pestivals”. Par konkursa uzvarētājiem kļuva mūziķu apvienība Sandis & Armija, kuri iemantoja publikas vislielāko mīlestību un ieguva savā īpašumā iespēju izmantot Partybus.lv sniegtos pakalpojumus 100 latu vērtībā. Tieši šis duets ieguva arī simpātiju balvu no pasākuma ģenerālsponsora Silava RV- izbraucienu ar jahtu.

Foto no pasākuma meklējiet www.smb.lv!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV