Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Komentāri rakstam: Kāpēc jāmaksā par mūziku?

jaunākie lejā

Lampa 20.02.2008. 21:19

Stulbums.

mampa 20.02.2008. 23:25

skaidrs, ka jamaksa. Muzikas radisanas tak ieliek tadu darbu un naudu ariii.

**@#$^%& 21.02.2008. 00:33

"Laiks, kad darbs tika radīts sevis pēc, jeb māksla mākslai, jau sen garām. "
Kas to teica?Freimanis?Kaads te sakars ar maakslu vispaar?beidziet aakstiities un pieveersaties unjeemejdarbiibai, biznesam vai kam taadam, tas arii ir vieniigais kas juus patiesiibaa inteeresee...piemeram Ozols ieguva atpaziistamiibu ar savu idiotisko suudhopu un tagad tirgo shmotkas reperu atmorozkiem, luuk! lai veicas biznesaa, bet beidzat vienreiz smirdinaaties rinkjii ar savu debiilo "muuziku", neviens to nepirks un ar to nenopelniisi

Non Commercial 21.02.2008. 07:27

Mjā, saldais freimanis varētu nerunāt visu vārdā. Ja viņš savu radošo dzirksti padarījis par biznesa motoru un nerada radīšanas pēc, tad nevar to teikt par visiem radošajiem.

piekriitu non commercial » piekriitu non commercial 21.02.2008. 15:01

pilniibaa

tucano 21.02.2008. 16:42

bet kas man, kluba menedžerei, tagad būtu jādara? man neviens no šiem ļautiņiem nav atrakstījis vēstuli, ka tagad, lūk, viņi administrēs izpildītāju un producentu tiesības un viņi vēlētos noslēgt ar mani līgumu par to.
varbūt kāds no šiem administrētājiem vispirms izdarītu pašu elementārāko - painformētu potenciālos maksātājus, nevis radītu uzlīmes.

marta p. 21.02.2008. 22:37

bučiņa Mārtiņam Freimanim! :* smuka nāģene;D

ruuu -> tucano 22.02.2008. 12:08

gan jau tevi painformes, nesatraucies:) man liekas, lai Latvija painformetu pilnigas visas vietas, kur atskano muziku, tur gadus vajag, iedomajies cik ir kopa kafejnicu, restoranu, klubu utt. ..

tacu tev ka kluba menedzerim butu japarzina likumdosana un faktiski tu darbojies nelegali. Jo - lai tirgotu alkoholu, vajag alkohola licenzi, lai edinatu - vajag sanitaras normas iziet - lai atskanoti muziku - ir janosledz ligumi ar abu tiesibu parstavosajam organizacijam.

es neko nezinu, uz mani nekas neattiecas .. tada saura domasana... ooo, jamaksa Latvijā nodokli? uuu,.. es nezinaju, kapec mani neviens personiski nepainformeeja, kaa[ec VID prieksnieks pie manis neatnaaca? aaa.. aviizee izlasiiji, ka nodokli jaamaksaa? Nu tad varbut tiesi tapatas tagad izlasiiji, ka jamaksa IZRAADAS ari par muziku un varbut pats vari sazinaties un noskaidrot, kas tev jadara.

tucano » ruuu 25.02.2008. 13:47

nav runa par likumu nezinaashanu, bet gan par aarpraatiigo bardaku, kas notiek shajaa jomaa. shii organizaacija uz administrēšanu riktējas jau vairāak nekaa 2 gadus, turklaat viena no interesantaakajaam "fiichaam" bija veelme saakt iekaseet maksaajumus ar atpakalejoshu datumu par pusgadu pirms shii organizaacija vispaar bija saakusi darboties.
arii manis menedzeetais klubs pozitiivi atsaucaas uzaicinaajumam maksaat par darbu atksanjoshanu, tika aizsuutiiti visi nepiecieshamie dokumenti, bet diemzheel Laipai nepietika speeka noreagjeet un turpinaat iesaakto darbu.
kaa dziivosim taalaak? vai shii tieshaam buus reize, kad blakustiesiibas administreejoshaa kompaanija reaali saaks kaut ko dariit? vai atkal tikai uzliimes?

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV