Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Laima Vaikule koncertēs Arēnā Rīga un laiž klajā jaunu dziesmu

Easyget.lv, 17.04.2013. 10:45

Estrādes dīva Laima Vaikule 10. maijā Arēnā Rīga uzstāsies ar koncertprogrammu "Atkal mājās". Pirmo dziesmu no tās iespējams noklausīties jau šodien.
Laima Vaikule koncertēs Arēnā Rīga un laiž klajā jaunu dziesmu

10. maijā Arēnā Rīga koncertēs populārā estrādes dīva Laima Vaikule, bet jau no šodienas iespējams noklausīties dziesmu no jaunās koncertprogrammas "Atkal mājās", kurā būs iekļautas jaunas Raimonda Paula dziesmas ar Guntara Rača vārdiem latviešu valodā, informē "Mikrofona ieraksti".

Dziedātāja Laima Vaikule piedāvā noklausīties albuma pirmo singlu "Vienā laivā". Dziesma ir stāsts par divu cilvēku neatlaidīgo vēlmi kopīgi pārvarēt visus šķēršļus un nonākt līdz izvēlētajam mērķim.

Šobrīd vēl turpinās intensīvs darbs ierakstu studijā pie pārējām dziesmām. Albumu producē Gints Stankevičs, bet Laimas vokālais producents ir Jānis Stībelis, kurš būs arī īpašais viesis Laimas koncertā 10. maijā.

Kopējā gaidāmā albuma noskaņa ir sentimentāli melodiska, kas ir raksturīga Maestro Paula un Vaikules ilggadējajai sadarbībai. Atgādinām, ka iepriekšējais dziedātājas albums latviešu valodā ar Maestro dziesmām nāca klajā 1996.gadā, un kopš tā laika ir pagājuši 17 gadi.

Biļetes uz koncertu nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Foto: Laima Vaikule. Foto (c) Jānis Deinats

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV