Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Fonoklubā Norvēģijas un Igaunijas smagais vakars

Easyget.lv, 17.04.2013. 12:02

Fonoklubā smagās mūzikas vakarā uzstāsies igauņu Talbot un norvēģu Dyst un Void Of Sense
Fonoklubā Norvēģijas un Igaunijas smagais vakars

Piektdien, 19. aprīlī, plkst. 20:00 Cēsu Fonoklubā viesosies Norvēģijas grupas Dyst un Void Of Sense, kā arī viena no zināmākajām un kvalitatīvākajām igauņu smagās mūzikas apvienībām – Talbot, informē kluba pārstāvis Jānis Sildniks.

Talbot vislabāk raksturo lēns un smagnējs skanējums ar nepārprotamu drone ietekmi, kas varētu patikt tādu grupu cienītājiem kā Baroness vai Mastodon. Kopš 2008. gadā Talbot izdeva savu pirmo EP “Tundra”, grupas izaugsme ir kāpusi straujiem soļiem, apvienībai dodoties koncertturnejā gan Japānā, gan Austrālijā, gan vairākkārt apceļojot Eiropu.

2010. gadā Talbot izdeva savu pirmo pilna apjoma albumu ar nosaukumu “EOS”, kas tika nominēts Igaunijas mūzikas balvai kā labākais metāla albums.

Šajā vakarā koncertu iesildīs divas kvalitatīvas un perspektīvas hardcore/metal apvienības no Norvēģijas – Dyst un Void Of Sense, kuras Cēsīs iegriezīsies savas Eiropas turnejas ietvaros.

Koncerta sākums: 20:00; ieejas maksa: Ls 2.

Foto: Talbot. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV