Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Bārs I Love You svinēs Record Store Day ar Zebra Island koncertu

Easyget.lv, 18.04.2013. 09:16

20. aprīlī bārā "Il Love You" koncertēs Igaunijas grupa „Zebra Island” un un mūzikas izdevniecības „I Love You Records” albumi būs nopērkami par īpašu cenu
Bārs I Love You svinēs Record Store Day ar Zebra Island koncertu

Vecrīgas bārā „I Love You” sestdien, 20. aprīlī, kas pasaulē svin "Record Store Day”, uzstāsies igauņu grupa „Zebra Island”, informē „I Love You Records" pārstāve Dace Volfa.

Igaunijas grupas „Zebra Island” debijas albums „Saturnine” „ILY Rec” apgādā nāca klajā 1. aprīlī. Mēneša sākumā grupa ierakstu prezentēja „Tallinn Music Week” konferencē un festivālā, bet 20. aprīļa koncerts būs albuma atvēršanas svētki Rīgā.

„Zebra Island” 2011. gada nogalē dibināja multiinstrumentālists un komponists Rasmuss Lills, Igaunijas mūzikas cienītāju aprindās pazīstams arī kā grupas „Kosmofon” līderis, un šarmantā dziedātāja Helina Risti. Jau dažus mēnešus pēc ansambļa izveidošanās „Zebra Island” uzstājās „Palladium” koncertzālē Rīgā kā īpašie viesi amerikāņu mūziķes Zola Jesus koncertā.

2012. gada otro pusi „Zebra Island” veltīja debijas albuma „Saturnine” ierakstam. Pilnveidojies arī grupas dzīvais skanējums – tagad koncertos uz skatuves ir pieci mūziķi, sintezatoriem un ģitārām pievienojušās arī bungas.

Kopš 2008. gada aprīļa trešajā sestdienā daudzviet pasaulē tiek atzīmēta „Record Store Day”, kas apvieno neatkarīgos mūzikas ierakstu veikalus, mūzikas fanus un māksliniekus. Arī bārs „I Love You” un izdevniecība „ILY Rec” pievienojas svinētājiem gan ar „Zebra Island” koncertu, gan arī īpašu cenu mūzikas ierakstiem.

Tikai 20. aprīlī bārā „I Love You” ikvienam interesentam būs iespējams izveidot savu „ILY Rec” izdoto albumu kolekciju – jebkurus piecus ierakstus kompaktdiska formātā varēs nopirkt par 15 latiem. Savukārt vienas vinila plates cena būs 6 lati. Pērkot grupas „Mona De Bo” vinila ierakstus, dāvanā saņemsiet arī „Mona De Bo” albuma „Pag Pag” CD kopiju.

„ILY Rec” apgādā līdz šim izdoti šādu mākslinieku ieraksti:

  • Ewert and The Two Dragons
  • The Sound Poets
  • Zebra Island
  • Alise Joste
  • Momend
  • Sibyl Vane
  • MaiNekk
  • Mona De Bo
  • Goran Gora

Foto: Zebra Island. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV