Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Starptautiskā dziesmu konkursa „Eirovīzija 2013” otro pusfinālu atklās grupa „PeR”

Easyget.lv, 18.04.2013. 13:24

6. maijā notiks Starptautiskā dziesmu konkursa „Eirovīzija 2013” otrais pusfināls, kurā Latvijas nacionālās atlases „Dziesma 2013” uzvarētāji grupa „PeR” uzstāsies ar pirmo kārtas numuru, izpildot dziesmu „Here We Go”.

Izlozē noteica, ka Latvijas pārstāvji piedalīsies otrā pusfināla pirmajā daļā, un, šova producents, novērtējot atraktīvo grupu, izvēlējās, ka dziesma „Here We Go” otrajā pusfināla šovā izskanēs pirmā. Grupa „PeR” par šo izvēli neskumst: „Mums bieži gadījies, ka dažādos konkursos „izkrīt” 1. kārtas numurs, uztveram to kā labu zīmi.”

18.aprīlī Rīgā atkal ieradīsies zviedru horeogrāfe Adrienne Åbjörna, kura veiks pēdējās korekcijas grupas priekšnesumā. „PeR” uznācienam Malmē ir pievienojies vēl viens dalībnieks – Lauris Valters (iepriekš darbojies grupā „Ēnas”). „Horeogrāfe ir uztvērusi „PeR” būtību,” stāsta grupas puiši. „Tas būs dzīvs un dabīgs numurs bez iestudētām „boys band” mākslīgām kustībām. Viss būs kā mūsu koncertos.” Gaidāmajā priekšnesumā ietverti vairāki elementi, kas līdz šim Eirovīzijā nav bijuši, bet pagaidām vēl tiek turēti noslēpumā.

Grupas „PeR” grafiks joprojām ir ļoti saspringts. Līdztekus koncertiem Lietuvā viņi sniedz intervijas dažādiem ārvalstu medijiem, turklāt 21. aprīlī dosies uz Londonu, lai piedalītos Eirovīzijas popularizēšanas pasākumā, kur būs ne tikai konkursa dalībnieki, bet arī lielākie Eiropas mediju pārstāvji, to skaitā BBC. Grupa ir uzaicināta piedalīties arī Igaunijas dienās, kas Eirovīzijas konkursa laikā notiks Malmē. Īpaši gatavotajā programmā piedalīsies tikai Igaunijas, Zviedrijas un Latvijas pārstāvji.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV