Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Audience Killers ziemas/pavasara koncerttūri noslēgs Nabaklab

Easyget.lv, 22.04.2013. 09:21

Sestdien, 27. aprīlī, Rīgas klubā "Nabaklab", noslēdzot ziemas/pavasara koncerttūri, uzstāsies pašmāju trio "Audience Killers".
Audience Killers ziemas/pavasara koncerttūri noslēgs Nabaklab

"Audience Killers" savā mūzikas izpildījumā meistarīgi apvieno sintīpopu un dance-roku, radot aizraujošus, plūstoši dinamiskus skaņu ritmus. Grupas skanējums izceļas ar melodisku ģitārspēli, sintezatoru impulsiem, izteiktu ritmu un jauneklīgu balsi ar viegli uztveramiem tekstiem angļu valodā. Līdz šim grupa spēlējusi tādos festivālos kā Positivus, Summer Sound Liepājā un citur Latvijā, Igaunijā.

Ar gaidāmo uzstāšanos 27. aprīlī grupa noslēdz nelielo ziemas/pavasara koncertu virkni un jau maijā plāno doties studijā, lai uzsāktu darbu pie šī gada pirmā ieraksta, informē mūziķu pārstāvis Romāns Kuļikovs. Tūres ietvaros koncerti aizvadīti Rīgā, Jelgavā, Cēsīs, Valmierā un Liepājā.

"Audience Killers" savu debijas mazalbumu "Footprints and Hearts" izdeva pērnā gada jūlijā, ar ko grupa ieguva labas klausītāju atsauksmes.

Grupas sastāvu veido Normunds Petrovs (vokāls, ģitāra, taustiņinstrumenti), Arletta Supe (taustiņinstrumenti, bekvokāls) un Edgars Oplucāns (bungas, perkusijas).

Koncertu Nabaklab ievadīs pašmāju apvienība "Neon Saturdays" un grupa no Velsas "Local Sports Team".

Grupu uzstāšanās laiki:

  • 22:00 Neon Saturdays
  • 23:00 Local Sports Team
  • 00:00 Audience Killers

Nabaklab atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, Rīgā. Ieeja uz koncertu bez maksas.

Foto: Audience Killers. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV