Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Dziesmu vakarā uzstāsies Kristaps Sudmalis ar grupu „Karogi”

Easyget.lv, 22.04.2013. 09:59

Pavasarim vienmēr ir bijis un ir vienojošs spēks. Tā tuvošanos, un atnākšanu vienmēr ieskandina pulcēšanās. Arī dziesminieki nav izņēmums. 25. aprīlī pulksten 19.00 uz Latvijas 1. Rokkafejnīcas Reiterna nams lielās skatuves kāps liepājnieks Kristaps Sudmalis un kopā ar viņu - grupa Karogi.

Kristaps ģitāru spēlē un dziesmas raksta lielāko daļu sava mūža. Apgūt ģitārspēli Kristapu iedvesmoja viņa muzikālā ģimene, kuru, pateicoties TV šovam, pazīstam kā Sudmaļu ģimeni. Visbiežāk Kristaps pats ir savu dziesmu vārdu un melodiju autors, bet laba mūzikas un dzejas saskaņa dziesminiekam ir arī ar māsu Kristīni Sudmali, kura, kā saka Kristaps, prot viņa idejas ietērpt īstajos vārdos. Jautāts, par ko tu dziedi, Kristaps atbild: „Tikai par mīlestību, visa veida mīlestību.”

„Šī būs speciāli sagatavotā jaunā programma. Nosacīti jaunā. Tajā būs 18 dziesmas, kas rakstītas gan šogad, gan pēdējo 25 gadu laikā. Brīžam ieskanēsies kāda skarbāka nots, bet pārsvarā būs romantiska noskaņa. Stils grūti iegrupējams, varētu saukt par akustisko roku.”, saka Kristaps.

Dziesmu vakari notiek katru otro ceturtdienu Latvijas 1. Rokkafejnīcas „Reiterna nams” (Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4) lielajā zālē (2.stāvā). Rokkafejnīcas saimnieki un darbinieki būs parūpējušies par atbilstošu atmosfēru un, sākot ar 4. oktobri, ceturtdienas izsludinātas par Vīna vakariem, kur papildus jau ierastajai smaržīgajai tējai un kafijai iespējams baudīt arī īpašus vīnus un atbilstošas uzkodas.

Dziesmu vakarus rīko Latvijas Mūzikas atbalsta fonds sadarbībā ar Latvijas 1. Rokkafejnīcu un SIA RJK. Informatīvi atbalsta Austras biedrība (www.austrasbiedriba.lv) un Vislatvijas Dziesminieku Saiets (www.saiets.lv)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV