Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Chomsky uzstāsies Botfly & Holzkopf Duo no Kanādas

Easyget.lv, 23.04.2013. 09:37

Trešdien, 24. aprīlī, bārā Chomsky uzstāsies elektroakustiskās un nepieradinātā pankroka mūzikas apvienība Botfly & Holzkopf Duo no Kanādas, informē ULVE Agency pārstāvis Sandis Baumanis.
Chomsky uzstāsies Botfly & Holzkopf Duo no Kanādas

Kopš 2011. gada kanādiešu mūziķi Džons Brenans (Botfly) un Džeikobs Hārdijs (Holzkopf) ir attīstījuši improvizācijas mūziku. Tajā sakņojas elektroniskās un ritmiskās trokšņu mūzika sintēze, izgriezumi no populārās mūzikas, pārslogotas skaņas struktūras, žanru sadursme starp nepieradinātu pankroku un brīvo džezu. Duets regulāri koncertē savas mājvietas Vankūveras laikmetīgās mākslas notikumos. Abiem tā dalībniekiem atsevišķi ir plaša ierakstu un koncertu vēsture.

Pasākuma ievada daļā uzstāsies latviešu mūziķis, mākslinieks un publicists Kaspars Groševs. Mūzikā viņu interesē pamatelementi - cilvēka balss iespējas, tīri toņi, skaņas saitēšanās un vienkārši apstrādes efekti.

Bārs Chomsky atrodas Lāčplēša ielā 68, Rīgā. Koncerta sākums plkst. 21:00, ieeja bez maksas.

Foto: Botfly & Holzkopf Duo. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV