Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Reperus aicina pieteikties repa sacīkstēm

EasyGet.lv, 25.04.2013. 11:50

Rakstniecības un mūzikas muzeja rīkotajās Repa sacīkstēs aicināti piedalīties gan tie, kas repo jau sen, gan tie, kas vēl tikai mācās. 
Reperus aicina pieteikties repa sacīkstēm

Repa sacīkstes Rakstniecības un mūzikas muzejā notiks 18. maijā plkst. 13:00, vēsta informācija muzeja mājaslapā.

Konkursa vadītājs un galvenais tiesnesis būs DJ AG. Galvenā balva: ieraksts Radio Naba ierakstu studijā. Piedalīties sacīkstēs aicināti dažāda vecuma dalībnieki (sacensības notiks divās vecuma grupās – līdz 16 gadiem un no 17 gadiem).

Konkurss norisināsies trīs kārtās. Pirmajā kārtā dalībnieki uzstāsies ar iepriekš paša sacerētu lasījuma/ brīvrunas priekšnesumu (maksimālais ilgums: 2 min). Pēc katra dalībnieka uzstāšanās žūrija sniegs vērtējumu 5 baļļu sistēmā. Pēc vērtējumu summēšanas puse dalībnieku iekļūs otrajā kārtā. Gadījumā, ja dalībnieku skaits būs nepāra skaitlis, tad otrajā kārtā iekļūs lielākā dalībnieku daļa.

Otrajā kārtā dalībnieki uzstāsies ar brīvrunu (maksimālais ilgums: 2 min) par konkursa vadītāja doto tēmu. Pēc katra priekšnesuma sekos žūrijas komentārs un vērtējums 5 baļļu sistēmā, kā arī skatītāju vērtējums (slēptais balsojums). Trešajā kārtā iekļūs divi dalībnieki no katras vecuma grupas.

Trešajā kārtā abi dalībnieki no katras vecuma grupas sacentīsies brīvajā repa cīņā. Pēc katras cīņas sekos žūrijas komentārs un vērtējums 5 baļļu sistēmā un skatītāju vērtējums (slēptais balsojums).

Vietu sadalījums sacīkstēs veidosies pēc visās trīs kārtās iegūto baļļu un skatītāju vērtējuma apkopojuma.

Pieteikšanās Repa sacīkstēm (norādot vecumu) – līdz 16. maijam plkst. 13:00 uz e-pastu: kristine.admine@rmm.lv.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV