Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Latviju Jaunajā vilnī pārstāvēs Pēteris Upelnieks

Easyget.lv, 25.04.2013. 11:46 | komentāri (1)

Latviju starptautiskajā konkursā Jaunais Vilnis 2013 pārstāvēs bijušais grupas PeR dalībnieks Pēteris Upelnieks. Tiesības pārstāvēt Latviju mūziķis šonedēļ ieguva konkursa pusfinālā Maskavā.
Latviju Jaunajā vilnī pārstāvēs Pēteris Upelnieks

Aprīļa sākumā notikušajā konkursa Jaunais vilnis 2013 Eiropas dalībnieku atlasē piedalījās vairāki dziedātāji no Latvijas – Daumants Kalniņš, Dāvids Kalandija, Mārtiņš Ruskis, Nikolajs Puzikovs un citi. Tiesības doties uz konkursa pusfinālu Maskavā ieguva dziedātāja Samanta Tīna un Pēteris Upelnieks.

Eiropas dalībnieku atlasē piedalījās dziedātāji arī no Vjetnamas, Vācijas, Itālijas, Kubas, Lietuvas, Polijas, Somijas, Šveices, Ekvadoras un Igaunijas.

Jau ziņots, ka Starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis 2013 notiks Dzintaru koncertzālē no 23. līdz 28. jūlijam. Viesu statusā tajā uzstāsies kanādiešu dziedātājs, mūziklu zvaigzne Garū, itāļu tenors Alesandro Safina un itāļu operdziedātāju trio Il Volo.

Foto: Publicitātes foto

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV