Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Dzelzs vilks parāda attieksmi

Easyget.lv, 26.04.2013. 11:20 | komentāri (2)

Rīga Radio koncertā rokgrupa Dzelzs vilks uzstājas kopā ar dziedātāju Anitu Intaiti, kas sabiedrībā plašāk pazīstama kā Košā, un atzīst sievietes lomu rokmūzikā
Dzelzs vilks parāda attieksmi

Galerijas:

Ceturtdienas vakarā Rīga Radio ēterā norisinājās "Rīga Radio koncertu sesijas sadarbībā ar Tava skaņa" dzīvās mūzikas šovs, kuru pagodināja leģendārā latviešu rokgrupa "Dzelzs vilks". Eksluzīvā kārtā, īpaši Riga Radio 94,5 fm grupa bija līdzi paņēmusi jauno dziedātāju Anitu Intaiti jeb sabiedrībā plašāk pazīstama kā Košā, kopīgi atskaņojot vairākas kompozīcijas un pierādot, ka sievietes klātesamībai rokgrupā ir īpašs dzinējspēks.

Rīga Radio koncertu sesijas aizsāka 8. martā, 25. aprīlī dzīvās mūzikas koncerts, ko radio kausītāji varēja klausīties un vērot tiešraidē, notika astoto reizi, un episki, ka tieši šis kārtas skaitlis bija liktenīgais rokgrupai "Dzelzs vilks".

"Astoņi ir bezgalības zīme, arī roks ir vienmēr dzīvs!" Eduards Beķeris komentēja intervijā ar grupu tieši pirms kāpšanas uz skatuves.

Grupai ir pievienojusies sievišķīgā un košā Anita Intaite, kas mūziku padara maigāku, bet vienlaikus neizjauc tās sākotnējo ideju, gluži pretēji, atļauj klausītājiem sajust roka mūžīgo atkarību - sievietes. Jo ne tikai mūzikas instrumenti, piemēram, ģitāras ir spēka piepildījums rokmūziķiem, bet galvenokārt dāmas, bez kurām nebūtu tapusi neviena viņu kompozīcija.

"Viņas ir pirmās un būs pēdējās," saka Juris Kaululis par sievišķo dzimumu.

Rīga Radio telpās, kurās norisinās koncertu sesijas, uz pēdējām dziesmām aizelsušies ieradās Rīgas Ritmu ietvaros koncertējošā Šveices un Dienvidāfrikas džeza trio "A.Spell", kuriem tik ļoti iepatikās Rīga Radio atmosfēra un šova izstrādātais koncepts, ka viņi pat pamanījās aizmukt no oficiālā konkursa, lai baudītu tiešraides atmosfēru leģendārās rokgrupas pavadībā, vēsta Rīga Radio pārstāve Inguna Luika.

Rīga Radio koncertu sesijas katru nedēļu piedāvā tiešraidē 94,5 fm viļņos klausīties un mājaslapā vērot dzīvās mūzikas šova tiešraidi, kurā 20:00 koncertē kāda no latviešu izcilajām grupām, bet pirms tam 19:00 ar grupu Eduards Beķeris vada interviju.

Foto: Dzelzs vilks līderis Juris Kaukulis koncertā Rīga Radio. Foto (c) Ivo Blūms

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV