Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Dzelzs vilks un Anita Intaite koncertēs Latvijas 1. Rokkafejnīcā

Easyget.lv, 26.04.2013. 12:24

Pēc ilgāka laika grupa Dzelzs vilks sniegs pilnmetrāžas koncertu “Tu būsi pirmā” Rīgā 26. aprīlī „Latvijas 1. Rokkafejnīcā - Reiterna namā”.

Kā vēsta grupas pārstāve Aija Kaukule, mūziķi spēlēs himnas un šūpuļdziesmas pavasarim un meiteņu spēkam rokmūzikā kopā ar īpašo viešņu – Anitu Intaiti.

Koncertu „Dzelzs Vilks” velta pavasarim, kas pēkšņi uzkritis uz galvas, un tam neizsīkstošajam spēkam, kas šajā un citos laikos nāk no meitenēm.

Sievišķās enerģijas iedvesmota ir arī “Dzelzs Vilka” jaunākā kompozīcija „Tu būsi pirmā”, ieskaņota kopā ar dziedātāju Anitu Intaiti. Dziesma pirmatskaņota šajā pavasarī, Sieviešu dienas rallijā, bet pašlaik ir klausāma Latvijas raidstacijās. Koncertā 26. aprīlī tā izskanēs dzīvajā izpildījumā plašākai auditorijai.

Īpašais pārsteigums - skanēs arī kompozīcijas, ko “Dzelzs Vilks” radījis sieviešu balsij, un to grupas repertuārā nav maz, kā arī, protams, dzirdēsit grupas himnas un šūpuļdziesmas tam dzinējspēkam, kas uzplaukst pavasarī.

Vakara DJ – Kaspars Bindemanis.

Biļetes iegādājamas http://www.bilesuparadize.lv/events/event/28654

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV