Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Frailty publisko divus video un aicina uz doom metal lielkoncertu

Easyget.lv, 30.04.2013. 09:18

27. jūnijā klubā „Melnā Piektdiena” notiks Doom metal kultūrai un mākslai veltīts koncerts, kurā uzstāsies ASV funeral doom leģendas Evoken, bet jau tagad grupa Frailty aicina noskatīties divus video

Pašmāju grupa „Frailty” ar video taisīšanu sāka aizrauties aizgājušā gada sākumā, uzfilmējot albuma „Melpomene” video treilerīti, mazliet nestandarta, ar norautām beigām, paliekot atbildi parādā, ko grupa ar to ir gribējusi teikt.

Simbolu pilns, abstrakts un eksperimentāls video sekoja dziesmai „Thundering Heights” – par kuru grupa izpelnījās divējādus viedokļus – „dziesma laba, video s..” un „origami metal” . Tas gan neietekmēja video iekļūšana „Alternative.lv Gada Balva” video nomināciju pieciniekā.

„Wendigo” – grupas ģitārista Jēkaba videoversija dziesmai „Wendigo” – mazliet skarbāk pasniegta tematika par cilvēkēdājiem. Gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Par ēdājiem, kas gatavi apēst bez sāls, it īpaši dienās, kad pasaule ir kļuvusi pārlieku nervoza un neprognozējama.

„Underwater” – ironiska pasmiešanās pašiem par sevi un drūmo muzicēšanas žanru. Video ir kā simbolu spēle ar kontrastiem par mūžam aktuālo tematiku, ar kuru bieži vien saskaramies katru dienu, tiesa, neiedziļinoties, bet steigā paskrienot garām.

Lielkoncerts „Antithesis III: tumšāka ir tikai nakts” notiks 27. jūnijā klubā „Melnā Piektdiena”. Doom metal kultūrai un mākslai veltītā koncertā spēlēs:

„Evoken” – ASV funeral doom leģendas kopš 1992. gada, pirmo reizi Rīgā, ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs.
„Evadne” – melodisks doom metal no Spānijas, arī šī grupa Rīgā viesosies pirmo reizi.
„Ophis” – viena no divām Vācijas doom metal žanra grupām, kas ļoti daudz koncertē un šogad izdod jaunu albumu.

Uz skatuves kāps arī grupa „Frailty” un vēl kāda pašmāju grupa, kura tiks izziņota drīzumā.

Vairāk informācijas par pasākumu un biļetēm: https://www.ticketshop.lv/site/events/view/302

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV