Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas Republikas Neatkarības diena Valkā – gotiskā gaisotnē

Easyget.lv, 30.04.2013. 17:25

Sestdien, 4.maijā plkst.23:00 Radošajā telpā „309.kabinets” (Valkā, Rūjienas 3E, 3.stāvā) notiks vērienīgs tumšās mūzikas pasākums kopā ar grupu Dark Nexus, DJ CH Romium un uguns šovu, informē Ernests Lībietis.

Lūk, ko par sevi stāsta biedrība „Black Masquerade”, kuras biedri ir arī Dark Nexus dalībnieki: „Tumšās kultūras pasākumi, ko mēs rīkojam, nesaistās ne ar reliģisku, ne sektantisku noslieci, bet gan ar tumšās mākslas un mūzikas izpausmi un tās uztveri, kas sevī ietver gan senatnīgas „groteskas”, gan sociālas „industrial” un mūsdienu Urbānās mākslas vērtību mijiedarbību, kas spēj radīt jūtu un emociju kārdinājumu, tai pašā laikā dodot iespēju izvērtēt, izprast un apcerēt tagadnes, pagātnes un nākotnes kopīgo ainu. Pie šīs kultūras skaitās arī gotiskā subkultūra, kas savā izpausmē ir ļoti daudzveidīga un piesātināta ar garīgi bagātu mākslas ideju izpausmi.”

Pasākums – personām no 18 gadu vecuma. Ieejas maksa – 2 LVL/3 EUR.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV