Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Resurrect Tapes" izdod pirmo harsh noise wall ierakstu "UD"

Easyget.lv, 30.04.2013. 18:12

Par godu Valpurģu naktij "Resurrect Tapes" izdod "UD" - pirmo harsh noise wall mākslinieku no Latvijas, vienlaikus arī aizsākot izdevniecības paralēlo sadaļu "Duct Tapes", kas tiks strikti veltīta tikai noise ierakstiem, informē izdevniecības pārstāvis Rihards Bražinskis.
"Resurrect Tapes" izdod pirmo harsh noise wall ierakstu "UD"

"UD" ir Riharda Bražinska eksistenciālā trokšņa solo projekts, ko iedvesmojusi Žana Pola Sartra filozofija. "UD" ir abreviatūra vārdu savienojumam "uzbudinātais dievs" jeb Cilvēks.

Harsh noise wall jeb HNW ir trokšņu mūzikas galējs atzars, kurā tiek radīti statiska, teksturāla trokšņa blāķi jeb "sienas", reflektējot par tukšumu, klusumu vai neesamību. HNW arī aplūkojams kā mūsdienu minimālisma iemiesojums.

"UD" debijas kasete "Nekas" šī gada sākumā tika izdota ievērojāmās amerikāņu noise izdevniecības "Deadline Recordings" blakus izdevniecībā "H Series HNW", kas veltīta tikai HNW estētikai. "Duct Tapes" šo ierakstu izdod papildus, lai padarītu to pieejamāku lokālai auditorijai.

"Nekas" pamatā ir gāzes noplūdes ieraksts Ziedoņdārzā, Rīgā pērnā gada vasarā. Māsterējis Raitis Upens. Izdevumu rotā Sartra portrets, un tāpat kā "H Series HNW" arī "Duct Tapes" šo ierakstu izdod 15 kopijās. Cena 3 Ls.

“Resurrect Tapes” ir otrreizējās pārstrādes, rokdarbu un mājas ierakstu projekts, kas balstīts uz ziedotiem audio ierakstiem, ko iespējams nodot vai nu personīgi vai atstāt tos veikalos “Randoms” (Kaļķu ielā 4) un “Lira” (Baznīcas ielā 8) un “Kopeikin Brothers Vintage Hi-Fi” (Bruņinieku ielā 35).

Vairāk informācijas par "Resurrect Tapes": https://www.facebook.com/resurrect.tapes un https://twitter.com/resurrecttapes

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV