Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Louie Fontaine & The starlight searchers koncertēs Liepājā

Easyget.lv, 02.05.2013. 10:20

Liepājas mūziķa un uzņēmēja Luija Fonteina (Louie Fontaine) grupa Louie Fontaine & The starlight searchers pēc gandrīz gadu ilga pārtraukuma piektdien, 3. maijā, sniegs koncertu Liepājā.
Louie Fontaine & The starlight searchers koncertēs Liepājā

Lai arī par mūzikas apvienības mājām var saukt Liepājas pilsētu, „Louie Fontaine & The starlight searchers” Liepājā uzstājas reti. Šoreiz tāda iespēja rasta, grupai atgriežoties no nesenās Eiropas koncerttūres, kurā Luijs Fonteins sniedza desmit koncertus Igaunijā, Polijā, Dānijā un Vācijā, prezentējot savu jaunāko albumu „Burried and blessed”.

Ņemot vērā piektdienas koncerta nozīmīgumu, ticis īpaši domāts pie skatuves un gaismu noformējuma. Pirms „Louie Fontaine & The starlight searchers” uz skatuves kāps somu rokmūzikas trio „Clarkkent”, savukārt dienu vēlāk, 4. maijā „Louie Fontaine & The starlight searchers” uzstāsies Ogrē.

3. maija koncerts notiks Liepājā, klubā „Fontaine palace” Dzirnavu ielā 4, tā sākums paredzēts plkst. 22:00, bet pats Luijs Fonteins uz skatuves kāps ap pusnakti. Biļetes uz koncertu pieejamas interneta vietnē www.bezrindas.lv, kā arī kluba kasē pirms pasākuma sākuma.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV