Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Coyote Fly ar vērienīgām svinībām atklās vasaras sezonu

Easyget.lv, 02.05.2013. 10:31

Sestdien, 4.maijā, klubā Coyote Fly notiks Absolut terases sezonas atklāšanas svinības, kurās uzstāsies populārais zviedru mūziķis un producents Andreas Moe, kurš sadarbojies ar tādiem pasaulē zināmiem dīdžejiem kā Tiesto, Fedde Le Grand, Avicii un daudziem citiem.
Coyote Fly ar vērienīgām svinībām atklās vasaras sezonu

Viens no Andreas Moe populārākajiem hitiem “Fade Into Darkness” tapis sadarbībā ar elektroniskās mūzikas dīdžeju Avicii, gūstot lielus panākumus ne tikai Zviedrijā, bet iekarojis arī Lielbritānijas, Polijas un Nīderlandes topu virsotnes, kļūstot par pieprasītu hitu visā Eiropā.

Naktskluba Coyote Fly rezidents Dj Gustavito stāsta:“ Mēs nebēdājam par ieilgušu pavasari un nepaļaujamies uz sinoptiķu prognozēm, bet gan paši pasludinām oficiālo vasaras sezonas ballīšu atklāšanu! Klubā uzbursim pavasara atmosfēru un pār jūsu galvām laidīsies īstas dūjas. Savukārt par Absolut terases muzikālo noformējumu parūpēsies latviešu eksperimentālais lounge & downtempo projekts “Kristīne Grundmane & Hypnotic Band”.

Coyote Fly pārstāvji informē, ka jau 18. maijā ar grandiozu šovu uzstāsies R.I.O. feat. U-Jean, kurš ir starptautiski pazīstams ar tādiem grāvējiem kā Shine on, Animal, Summer Jam u.c.

Coyote Fly terases ideja aizgūta no Absolut Vodka terases Zviedrijā un tā ir pilnībā apsildāma un izmantojama līdz pat pirmajam sniegam, savukārt jau agrā pavasarī kluba apmeklētāji tajā varēs daudzpusīgi atpūsties. Terases būvniecībā ir ieguldīti vairāk kā 50 000 lati un tā ir aprīkota ar īpašiem sildītājiem, kas piestiprināti pie griestiem. Interjerā dominē debess un tirkizzilo toņu gamma, ienesot telpā harmoniju un dzīvesprieku, savukārt krāsaini izgaismotie galdi rada kluba noskaņu.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV