Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Laika Suns piesaka sevi ar albumu “Nakts Karalis”

Easyget.lv, 02.05.2013. 11:52 | komentāri (1)

Izdevniecības I Love You Records paspārnē izdots grupas Laika Suns debijas albums “Nakts Karalis”.
Laika Suns piesaka sevi ar albumu “Nakts Karalis”

“Doma par sadarbību ar Arni veidojās jau kādu laiku pirms bija radies Laika Suns un, izdzirdot pavisam vēl "zaļus" ierakstus no gaidāmā materiāla, bija tikai jātur īkšķi, lai šī sadarbība tiešām veiksmīgi notiktu. Esmu gandarīts gan par lielisku jaunu I Love You Records izdevumu, gan par spēcigu Latvijas mūzikas scēnas papildinājumu”, atzinīgi vērtē Bruno Roze, I Love You Records vadītājs.

Laika Suns sastāvs ir muzikāli pārliecinošs – Arnis Račinskis, Pēteris Lunde, Kārlis Butins un Kārlis Strūbergs. Visi grupas dalībnieki ir ar ilggadīgu ierakstu un spēlēšanas pieredzi.

Grupas dibinātājs Arnis par albumu: “Nakts Karalis ir tas pats izmeklētājs, kurš tika sūtīts visumā kā pirmais – uzzināt tur no augšas kaut ko par sevi un kaut ko par mums. Tā ir vienkārša ideja par jēgu – ja tās objektīvi nav, ir labi to radīt.”

“Skanējuma ziņā Laika Suns spēlējas kaut kur pa vidu starp britpopu un mūsdienīgu rokmūziku, tie, kam patika MOFO, nebūs vīlušies, un tie, kas par tādu neko nezina, varēs klausīties pilnīgi svaigu, diezgan pasmagu rokmūziku bez jebkādām atsaucēm uz grupas dalībnieku dažādajām muzikālajām aktivitātēm,” uzskata Bruno Roze.

Laika Suns līdz šim ir sniedzis tikai vienu slepenu koncertu Liepājā Fontane Palace, tomer līdz ar vasaru grupu varēs redzēt vairākos festivālos un citos īpaši gatavotos koncertos.

Foto: Laika Suns. Foto © Kristaps Kalns

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV