Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

ASV psaihobillī grupa The Koffin Kats koncertēs Rīgā

Easyget.lv, 03.05.2013. 11:26

Pirmdien, 6. maijā, klubā „Depo” 90 dienu garās Eiropas koncertu tūres ietvaros uzstāsies psaihobillī grupa The Koffin Kats no Detroitas, ASV.
ASV psaihobillī grupa The Koffin Kats koncertēs Rīgā

Psaihobillī saknes meklējamas 70. gadu beigu pankrokā un 50. gadu sākuma rokabillī. Grupa ir viena no zināmākajām stila ietvaros un bieži vien ir dalījusi skatuvi ar slavenākajām stila pārstāvēm Mad Sin, Nekromantix un The Meteors. The Koffin Kats pastāv kopš 2003. gada, un tās bagāžā ir četri albumi. Grupa atrodas nemitīgā ceļā – savā pastāvēšanas laikā tā nospēlējusi vairāk nekā 1000 koncertus. The Koffin Kats noteikti ir īstā, ar kuru sākt iepazīt šo mūzikas stilu. Te būs visi stila neatņemamie atribūti – gan autentiski instrumenti, lielo kontrabasu ieskaitot, atraktīva to spēlēšana, tetovējumiem nosēti ķermeņi, jautra iedzeršana un visam pāri nevaldāms rokenrols. Grupa vēl aizvien katrā vietā, kur tā piestāj, iemanās uzrīkot neprātīgu ballīti.

Ieejas maksa 4 Ls; 3 Ls ar flaijeri no www.klubsdepo.lv; 1 Ls, ja esi atzīmējies facebook, ka dosies https://www.facebook.com/events/129378370579760/. Pēc koncerta (ap 24.00) ieeja bez maksas.

Foto: The Koffin Kats. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV