Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Pārdaugavas hitam - Smiļģu bāram gada dzimšanas diena

Easyget.lv, 07.05.2013. 12:50

11. maijā gada dzimšanas dienu svinēs bārs āgenskalniešiem - Smiļģu bārs. Apmeklētājus sagaida dažādas aktivitātes, pārsteigumi un labi pavadīts vakars.
Pārdaugavas hitam - Smiļģu bāram gada dzimšanas diena

Dzimšamas dienas ballītē mūziku liks Radio 101 dīdžejs Egons Reiters, izklaidēsies Kapteinis Morgans ar Morganetēm un izklaidēs citus ar dažādām aktivitātēm, pusnaktī erotiskais pārsteigums no Partybus.lv, kā arī pasākumu sērijas “Pastāsti, Parādi!” ietvaros bāra īpašnieki brāļi Edgars un Kaspars Auziņi pastāstīs, kā nonākuši līdz idejai un realizācijai. Tiks atklāta sētas terase, “kāda nav nevienam citam bāram,” saka Edgars Auziņš. Un, atskats uz pieredzēto gada laikā, nominējot cilvēkus un notikumus “Smiļģīša Gada balvai”. Bārā gaidāmi dažādi gardu kokteiļu piedāvājumi.

Smiļģu bārs ir ballīšu kompānijas “Partybus.lv” vadītāja Edgara Auziņa un viņa brāļa Kaspara "roku darbs". Bārs veidots no materiāliem, kuri bija “šķūnītī” sakrājušies. Bet, kā tika rakstīts avīzes Diena pielikuma Dienas Izklaide recenzijā - “nevar just, ka interjers ir veidots no lētiem vai par velti iegūtiem materiāliem, piemēram, rekvizītiem no reklāmas filmas.” “Esmu uzbūvējis trīs Partybus un bāru! Jūs ziniet, kāda atmosfēra ir Party busos, tad nojaušat arī, kāda būs dzimšanas dienas ballīte,” sola Edgars Auziņš.

Par Pārdaugavas hitu Smiļģu bārs tika nosaukts tajā pašā Dienas Izklaide recenzijā - “unikāls veidols, civilizēta publika un kultūras akcents,” tika rakstīts. Smiļģu bārs ir āgenskalniešu iecienīta atpūtas vieta, bet tāpat ciemos ierodas arī tālāki viesi, lai varētu nobaudīt gardo Medalu un varētu izjust vienreizīgo atmosfēru. Bieži viesi ir sabiedrībā zināmi cilvēki, bet tos redzēt un satikt varēs tikai ierodoties uz dzimšanas dienu vai jebkurā citā jaukā vakarā, Smiļģu bārā, Eduarda Smiļģa ielā 35.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV