Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

309.kabinetā koncertēs franču mūziķi Helved Rüm

Easyget.lv, 08.05.2013. 12:20

Piektdien, 10.maijā, plkst.22:00 Radošajā telpā „309.kabinets” (Valkā, Rūjienas 3E, 3.stāvā) viesosies elektroakustiskās mūzikas duets Helved Rüm no Francijas, informē Roberts Skrajāns.

Helved Rüm ir avangarda, elektroakustiskās un brīvās improvizācijas mūzikas duets no Parīzes, to veido brīvā džeza bundzinieks Džulijens Čamla un elektroakustiķis un skaņu mākslinieks Simons Henoks. Grupas mūzika sniedzas no organiskām un dzīvnieciskām sajūtām līdz masveidīgām un industriālai videi piederīgām enerģijas plūsmām. Brīvās improvizācijas ietvaros viņi pēta augstu klāstu dinamikas un skaņu blīvumu daudzējādību. Tam pakārtotais skatuves uzstādījums ir šķietami vienkāršs un minimālistisks, proti, sitamie instrumenti un to radīto skaņu pārveide ar reālā laika datu apstrādi. Vienlaikus tas ir veids, kas ļauj un atklāj spēcīgu un neparastu mijiedarbību starp abiem mūziķiem.

Ieejas maksa Ls 1,5.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV