Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Franco Franco izdod debijas albumu

Easyget.lv, 08.05.2013. 13:46 | komentāri (1)

Cēsu indie pop apvienība “Franco Franco” piesaka debijas EP “Color Me” un prezentācijas turneju ar koncertiem Rīgā, Jelgavā un Cēsīs
Franco Franco izdod debijas albumu

Albums “Color Me” ir likumsakarīgs rezultāts ilgam darbam, kas ieguldīts, pašu spēkiem ierakstot un miksējot sešas kompozīcijas, no kurām dziesmai “Frank Killed Lee” ir tapis arī videoklips, kas klausītājiem tika nodots martā.

Albums tiks prezentēts trīs koncertu sērijā, uzstājoties Rīgā (klubs “Piens” 10. maijā), Jelgavā (“Melno cepurīšu balerija” 17. maijā), kā arī noslēguma koncertā grupas mājvietā – Cēsīs (Fonoklubs 18. maijā).

No šodienas “Color Me” pieejams lejupielādei grupas bandcamp profilā, savukārt kompaktdiskus savā īpašumā varēs iegūt “Franco Franco” koncertos. Vasaras mēnešos grupu būs iespējams dzirdēt uzstājoties uz festivāla “Positivus” “I Love You” skatuves.

www.francofranco.bandcamp.com

Foto: Franco Franco.Foto (c) Inese Grīnberga

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV