Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LU jauno mūzikas grupu konkursā „Hadrons 2013” piedalīsies sešas grupas

Easyget.lv, 09.05.2013. 15:06

Ceturtdien, 16. maijā, plkst. 19.00 mūzikas klubā „Nabaklab” notiks Latvijas Universitātes (LU) jauno mūzikas grupu konkursa „Hadrons 2013” finālistu koncerts.

Konkursa „Hadrons 2013” finālam žurija izvirzījusi grupas „Brutal Christ” (LU Sociālo zinātņu fakultāte), „Dust Devil Drive” (LU Juridiskā fakultāte), „Mazie meža Dīvainīši” (LU Medicīnas fakultāte), „Nē” (LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāte), „Oghre” (LU Fizikas un matemātikas fakultāte), „The Citizens” (LU Datorikas fakultāte un LU Ķīmijas fakultāte), informē LU Preses centrs.

Rezultātu paziņošana notiks 16. maijā laikā no plkst. 22.00 līdz 22.30. Žūrija noteiks trīs labākās grupas, piešķirot pirmo, otro un trešo vietu. Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems atzinības rakstus un balvas, bet uzvarētājam papildus tiks piešķirts ieraksta laiks studijā, iespēja uzstāties festivālos „Laba Daba 2013” un „Bildes 2013”, kā arī LU jauno studentu svētkos „Aristotelis 2013”. Konkursa vērtēšanas kritēriji — izpildījums, ideju novitāte un oriģinalitāte, skatuves tēls u.tml. Vakara noslēgumā uzstāsies īpašie viesi pērnā gada konkursa finālisti grupa „Pyro Trees”, bet dejas nodrošinās Latvijas Universitātes radio NABA dīdžeji.

Līdz 16. maija plkst. 12.00 LU portālā www.lu.lv/hadrons arī klausītāji var novērtēt konkursa finālam izvirzītās sešas grupas un nobalsot par sev tīkamāko. Lielāko balsu skaitu saņēmusī grupa 16. maija vakarā saņems īpašo Lāčplēsis balvu.

Konkurss notiek jau astoto gadu un kopumā tajā dalību pieteikušas vairāk nekā 160 grupas. Iepriekšējo gadu uzvarētājas - „Starmetis”, „Das Sonntags Legion”, „The Movies” (tagad „Tribes of the City”), „Ēnu kaleidoskops” - pēc tam izdevušas arī albumus un kļuvušas pazīstamas ne tikai Latvijā.

Konkursu organizē LU Studentu padome, LU radio NABA (FM 93,1) un LU Preses centrs, piedāvā Lāčplēsis.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV