Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Dāņu blūza grupa The Fried Okra Band koncertēs Latvijā

Easyget.lv, 10.05.2013. 12:39

Nākamnedēļ Latvijā viesosies dāņu blūza apvienība The Fried Okra Band, aicinot uz koncertiem klubā „Artelis” Rīgā un džeza un blūza bārā „Fire bar” Liepājā.

The Fried Okra Band jau kopš grupas rašanās Dānijā kļuvuši atpazīstami, regulāri meklējot savu, atšķirīgu skanējumu un, lai arī viņu spēlētais blūzs rada asociācijas ar tādiem izpildītājiem kā Seasick Steve, „The black keys” un Toms Veitss, nav šaubu, ka grupa atradusi sev vien raksturīgu skaņu un mūzikas pasniegšanas manieri.

The Fried Okra Band ir regulāri viesi leģendārajā Kopenhāgenas klubā „Mojo blues bar”, taču daudz uzstājušies arī ārpus savas pilsētas un valsts robežām. Grupa izdevusi divus albumus, kas guvuši pozitīvas atsauksmes tādos medijos kā Lielbritānijas „Blues matters!”, Norvēģijas „Bluesnews” un daudzas uzslavas apvienībai veltījusi arī mūzikas izdevniecība „Alligator records” Čikāgā.

Piektdien, 17. maijā, The Fried Okra Band būs redzami Liepājā, džeza un blūza bārā „Fire bar” (biļetes www.bezrindas.lv), bet sestdien, 18. maijā, grupa uzstāsies Rīgā, klubā „Artelis”. Rīgas koncerts būs daļa no pilsētā notiekošās „Muzeju nakts” pasākumiem, tāpēc ieeja tajā būs bez maksas.

„Artelis” atrodas Rīgā, Blaumaņa ielā 32. „Fire bar” atrodas Liepājā, Stūrmaņu ielā 1, viesnīcas „Fontaine royal” telpās. Vairāk informācijas par koncertu norisi meklējiet koncertu vietu mājas lapās internetā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV