Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Edavārdi aicina uz koncertiem Rīgā un citviet Latvijā

Easyget.lv, 13.05.2013. 10:54

Hip-hop izpildītājs Edavārdi šomēnes ar vairākiem solo koncertiem uzstāsies Rīgā, Liepājā un Madonā.

17. maijā Edavārdi ar solo koncertu uzstāsies Liepājā, “Prison Bar”. Par mūziku rūpēsies Liepājas rezidents un bītu meistars NiklāvZ. Ieeja bez maksas, pasākuma sākums 23:00. 24. maijā Edavārdi ar solo koncertu uzstāsies Madonā, “Smecerē”. Ieeja no 18 gadu vecuma, ieejas maksa līdz 23:00 – 2 Ls – vēlāk 3 Ls. 25. maijā Edavārdi uzstāsies hip-hop festivālā “Ritms un plūsma”, kas norisināsies klubā “Nabaklab”.

Festivāls ir iecerēts divās daļās. Konkursa daļā savus muzikālos darbus plašākai publikai atrādīs jauni pašmāju repa izpildītāji: Aivons (Balvi), Igors (Jelgava), Dzelzskalns (Rīga), Raimonds un Kosmo (Auce un Cēsis), Sprūds (Liepāja), Augša (Jelgava), tomijs (Liepāja) un KaaVanags (Rīga). Viņu darbus novērtēs gan žūrija, gan publika, līdz tiks noteikts uzvarētājs. Koncerta daļā uz skatuves kāps pašmāju repa scēnas zināmākie un jau atzinību guvušie izpildītāji. Melikols, 2K1 (Reiks un Edžons), Pikaso, Grifs, KasPis, Roberts un Netīrās cilpas (ansis un 181h). Festivāla īpašie viesi - grupa Горы Лана no Igaunijas. Festivāla sākums 19:00. Ieejas maksa - 3,5 Ls.

Saistībā ar Edavārdi nesen iznākušo miksteipu “Es Esmu Šeit”, prezentācijas pasākumu un gaidāmajiem koncertiem raidījums “Dzīvsudrabs” ir otro reizi gada laikā uz sarunu aicinājis izpildītāju, lai uzzinātu, kas ir mainījies šajā laika periodā mūziķa dzīvē un daiļradē, kā arī raidījums viesojās miksteipa “Es Esmu Šeit” prezentācijā un izveidoja video atskatu.

Intervija:

Raidījuma “Dzīvsudrabs” miksteipa prezentācijas atskats:

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV