Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Nu Nation no Krievijas un Awakening Sun no Lietuvas uzstāsies Rīgā

Easyget.lv, 14.05.2013. 13:16

18. maijā Alternatīvās mūzikas un mākslas klubā „A Nice Place” (Citadeles iela 2) uzstāsies Nu Nation no Krievijas un Awakening Sun no Lietuvas, informē kluba pārstāve Dace Nikolaisone. Koncertu iesildīs grupa no Latvijas - Support.

„Nu Nation” ir Groove/Nu-Metal stila grupa, kurā apvienojušies profesionāli mūziķi no Sanktpēterburgas. „Nu Nation” 2010. gadā izdeva savu debijas albumu „Wake up”.

„Awakening Sun”, progresīvā un strauji augošā grupa no Lietuvas, dibināta 2011. gada pavasarī, bet jau rudenī izdevusi debijas albumu „Sold out”. Albums tika izplatīts visā pasaulē, un tas skanēja vairākās radio stacijās ASV, Grieķijā, Turcijā, Spānijā, Meksikā, Francijā, Apvienotajā Karalistē, Somijā, Itālijā, Vācijā, Lietuvā un Krievijā u.c. Grupa ieguvusi apbalvojumu „Labākais Jaunākais Mākslinieks 2012”.

„Music Factory A Nice Place” ir muzikāli daudzpusīgs klubs ar plašu dzērienu piedāvājumu, mīkstiem dīvāniem un pufiem, mājīgu atmosfēru. Klubā notiek rokmūzikas un smagās mūzikas koncerti, aptuveni trīs reizes mēnesī uz klubu brauc uzstāties ārzemju viesmākslinieki.

Darba laiks: no plkst. 20.00 līdz pēdējam klientam, katru nedēļas nogali – ceturtdienās, piektdienās, sestdienās. „Laimīgā stunda” no plkst. 1.00 līdz 2.00 naktī.

Vairāk informācijas:
http://aniceplace.lv
http://www.facebook.com/aNicePlace
https://twitter.com/aNicePlace

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV