Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Rīgā atgriežas Emma Hamiltone

Easyget.lv, 14.05.2013. 13:59

Džeza un franču šansona dziedātāja Emma Hamiltone šovarak, 14.maijā, koncertēs Spīķeru koncertzālē.
Rīgā atgriežas Emma Hamiltone

Pēc dziedādājas uzstāšanās visu laiku labākā ģitārista Tomija Emanuēla koncertā pagājušogad Emma Hamiltone atgriežas Latvijā ar koncertu , šajā reizē - duetā ar brāli Tomasu. Hamiltone ir daudzsološa mūziķe, komponiste, dzejniece un katra melomāna ieklausīšanās vērts talants. Koncerta apmeklētājiem būs unikāla iespēja sajust šansona muzikālā žanra burvību un enerģētiku, neklātienē apmeklējot Monmartru. 

Emma Hamiltone nešaubījās ne mirkli savas profesijas izvēlē, jo mūzika vienmēr ir bijusi viņas dzīves neatņemama sastāvdaļa. Tēvs ir profesionāls muzikants, un jau agrā bērnībā vecāku koncertu laikā viņa gulēja šūpulī pie skatuves.

„Piecu gadu vecumā, es macījos spēlēt klavieres un gribēju kļūt par mūziķi”, saka Emma. 15 gadu vecumā viņa klausījās Edīti Piafu, un tas bija periods, kad šī mūzika pa īstam sāka ar viņu rezonēt. Emmas māte ir francūziete, viņa viesojas pie saviem radiniekiem Francijā ik pēc pusgadam Tāpēc franču valodas izvēle mūzikā ir pilnīgi dabiska un pašsaprotama. Aptuveni puse no dziedātājas dziesmām ir sarakstītas franciski un puse angliski. Viņa izpilda gan savas dziesmas, gan atzītu džeza, šansona dziesmu savas interpretācijas.

„Manas uzstāšanaš ir saplānotas septiņus mēnešus uz priekšu,” saka dziedātāja 28 gadus vecā dziedātāja. „ Es ceļoju pa visu Austrāliju. Tas ir tik brīnišķīgi un aizraujoši. Un es nedomāju, ka kādreiz no tā noguršu.” Emma uzstājusies pirms Natālijas Koulas konceta, koncertējusi kopā ar Tomiju Emanuēl, gan džeza duetu Paku un Petiju.

Biļetes uz koncertu var iegādāties Biļešu servisa kasēs.



Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV