Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Melno Cepurīšu Balerijas 3 gadu svinībās – Bomžu balle

Easyget.lv, 16.05.2013. 10:28 | komentāri (1)

Sestdien, 25. maijā, Jelgavas klubs Melno Cepurīšu Balerija aicina uz trīs gadu dzimšanas dienas tematisko ballīti “Bomžu balle”.
Melno Cepurīšu Balerijas 3 gadu svinībās – Bomžu balle

Melno Cepurīšu Balerija, Raiņa ielā 20, Jelgavā, durvis vēra 2010. Gadā. Muzikālais bārs ātri iekaroja Jelgavas alternatīvās kultūras pārstāvju simpātijas. MC Balerijas veido mūzika no pop rock, reggae, ska, punk līdz metal, industrial, dubstep, experimental.

Trīs gadu laikā bārā viesojušās daudzas Latvijas alternatīvās skatuves grupas, kā arī sadarbībā ar Latvijas alternatīvās skatuves organizatoriem MC Balerijā ir uzstājušās grupas no Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Polijas, Čehijas, Ungārijas, Itālijas, Francijas, Anglijas, Skotijas, Zviedrijas, Norvēģijas, Somijas, ASV un Kanādas. Popularitāti iemantoja arī MC Balerijas organizētās tematiskās balles.

MC Balerijas trešo gadadienu kolektīvs sagaidīs ar tematisko ballīti, kurai dots nosaukums "Bomžu balle", tādējādi ironizējot par Latvijas ekonomisko situāciju, tuvojošos vēlēšanu populismu un smejoties par alternatīvās jaunatnes tēlu sabiedrības acīs. „Šajā jubilejas ballītē tev nebūs jāuztraucas , ka vari saģērbties par smalku vai par prastu uz apkārtējo fona,” teic bāra saimnieki.

Dzimšanas dienas svinībās uzstāsies Latvijas regeja karaļi grupa Striķis, turbofolka giganti Oranžās Brīvdienas,vecumveca Rīgas punku grupa Riba Mech, Svoloch Obiknovennaja un DJ Susis.

MC Balerija atrodas Raiņa ielā 20, Jelgavā. Darba laiks: P., O., C. no 15:00 lidz 1:00, Tr., Pk., S. no 15:00 līdz 5:00.

Ieeja tiem, kas tematiski ietērpušies, būs bez makas; ja nebūs sarūpēts tematiskais ietērps, ieejas maksa būs Ls 2; ar MCB pastāvīgā klienta karti Ls 1.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV