Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Laime pilnīga laiž klajā jaunu dziesmu un izziņo koncerttūri

Easyget.lv, 16.05.2013. 13:05 | komentāri (3)

Grupa Laime pilnīga izdod dziesmu “On the road” un aicina uz koncertiem Rīgā un citviet Latvijā
Laime pilnīga laiž klajā jaunu dziesmu un izziņo koncerttūri

Grupa Laime pilnīga laiž klajā jaunu singlu “On the road”, kurš no šodienas būs dzirdams radio stacijās visā Latvijā, un šovakar ar uzstāšanos Rīga Radio tiešajā ēterā plkst. 20:00 atklās koncerttūri, informē mūziķu pārstāve Kristīne Komarovska. Pirms koncerta no plkst. 19:00 radio ēterā būs klausāma intervija ar grupas dalībniekiem.

Laime pilnīga koncerttūres ietvaros uzstāsies:

  • 30.maijā Melno Cepurīšu Balerijā, Jelgavā
  • 31.maijā Fontaine Palace, Liepājā
  • 1. jūnijā 1. Rokkafejnīca, Rīgā
  • 15. jūnijā Nepabeigtajā debeskrāpī, Valmierā

Grupas Laime Pilnīga pirmsākumi meklējami 2004. gadā, kad grupas solists Ervīns Ramiņš kopā ar klasesbiedru Reini Sējānu dibināja grupu, kas vēlāk 2006. gadā trīs tūkstošu klausītāju priekšā pārtapa par Laimi pilnīgu, kādu mēs to pazīstam šodien. Grupa uzkrājusi koncertu pieredzi, ik gadu koncertējot kā Latvijas festivālos un klubos, tā piedaloties starptutiskos festivālos Polijā, Ungārijā, Igaunijā un Lietuvā. 2009. gadā Laime pilnīga tika izraudzīta kā iesildītājs Krievijas zvaigžņu Mumiy Troll koncertam Arēnā Rīga. Šovasar grupa uzstāsies festivālos Positivus un Summer Sound, kas norisnāsies jūlijā. Pašlaik Laime pilnīga strādā pie jaunā albuma, kas iznāks rudenī.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV