Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Grupa UB United laiž klajā debijas singlu "Come On"

Easyget.lv, 17.05.2013. 09:57

Pašmāju muzikālā apvienība UB United klausītāju vērtējumam nodod savu pirmo dziesmu "Come On", informē mūziķu pārstāve Guna Vecbaštika.
Grupa UB United laiž klajā debijas singlu "Come On"

Dziesmas mūzikas autors ir Uldis Blaževičs, Jēkabs Zemzaris, teksta - Uldis Blaževičs.

"UB United" pirmsākumi ir mekējami 2010. gadā, kad ģitārists Uldis Blaževičs un bundzinieks Dims Visuns, kas publikai vairāk pazīstami kā rokgrupas Superhuman dalībnieki, nolēma sākt sadarbību no jauna. Basista lomu uzņēmās Māris no grupas "Peec Lietus".

Grupa ir ierakstījusi debijas EP ar nosaukumu "Just Say When". Ierakstā tika piesaistīti vairāki vokālisti - Jēkabs Zemzaris no grupas Velvet Supernova, ar kuru grupa sadarbojās šajā singlā, kā arī Edgars Rakovskis no Relicseed un Ansis Klintsons.

Just Say When" producēšanu uzņēmās britu producents Gregs Havers (Greg Haver), kurš ir strādājis ar tādām grupām kā "Manic Street Preachers", "Lostprophets", "InMe", u.c. Viņam pievienojās skaņu inženieri no Lielbritānijas Ričards Džeksons (Richard Jackson), ar kuru grupa strādāja pie ieraksta Sound Division studijā un Klints Mērfijs (Clint Murphy), kurš bija atbildīgs par ieraksta miksēšanu un stīgu kvarteta ierakstu, kas notika Modern World studijā, Tetburijā (Tetbury), Anglijā.

Vairāk par grupu:
www.facebook.com/ubunitedmusic
www.draugiem.lv/ubunited
www.soundcloud.com/ubunitedmusic

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV