Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

PeR neiekļūst Eirovīzijas finālā

Easyget.lv, 17.05.2013. 10:10 | komentāri (3)

Latvijas pārstāvji - grupa "PeR" nav iekļuvusi Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa finālā. Līdz ar to Latvija jau piekto gadu palikusi aiz šī konkursa fināla sliekšņa.
PeR neiekļūst Eirovīzijas finālā

Otrajā pusfinālā, kurā "PeR" uzstājās kā pirmie, ceļazīmi uz finālu ieguva Gruzija, Malta, Armēnija, Grieķija, Norvēģija, Azerbaidžāna, Ungārija, Somija, Rumānija un Islande.

"Tātad - nemelošu, sajūta tāda, ka neesmu darbu līdz galam padarījis un nekādu politiku, nevienu citu utt. nevainošu. Ceru tik, ka Jums patika, jo es jutos lepns ar to, ka pārstāvu Latviju," savā "Twitter" kontā raksta Ralfs Eilands, atklājot, ka pats savu balsi Eirovīzijas 2. pusfinālā atdevis par Armēnijas pārstāvi.

Kā ziņots, no pirmā pusfināla Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa finālam kvalificējās Lietuva, Igaunija, Moldova, Īrija, Baltkrievija, Dānija, Krievija, Beļģija, Ukraina un Nīderlande.

Finālā, kas notiks 18. maijā, pusfinālus pārvarējušajām 20 valstīm piebiedrosies tā saucamais „lielais piecinieks” – Francija, Itālija, Vācija, Spānija, Lielbritānija un konkursa rīkotājvalsts Zviedrija.

Fināls būs tiešraidē skatāms LTV1. Latvijas teritorijā tiešraide pieejama arī Latvijas Televīzijas mājas lapā LTV.LV.

Foto: Grupa PeR Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa pusfinālā. Foto (c) Dennis Stachel (EBU)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV