Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Nikolajs Puzikovs iedzied dziesmu lietuviski

Easyget.lv, 17.05.2013. 10:40

Latviešu dziedātājs Nikolajs Puzikovs iet Laura Reinika pēdās un dziesmu „Tu esi karsta” iedzied lietuviešu valodā
Nikolajs Puzikovs iedzied dziesmu lietuviski

Latviešu top DJ un deju mūzikas producents Dween sadarbībā ar latviešu dziedātāju Nikolaju Puzikovu, kurš plūcis laurus dažādās dziesmu aptaujās un TV šovos un bijis populārākās dziesmas izpildītājs 2010.gadā ar dziesmu „Dievs tevi mīl”, sagatavojuši dziesmas „Tu esi karsta” versiju lietuviešu valodā, informē Mikrofona ierakstu pārstāvji.

Nikolajs: „..Es ievēroju, ka mūsu dziesmas „Tu esi karsta” videoklipu skatās un komentē daudz lietuviešu. Pārsteidzoši daudz. Mēs arī redzam, ka mūsu kolēģis Lauris Reiniks gūst panākumus Lietuvā dziedot lietuviešu valodā un nolēmām pamēģināt!..”

Dween un Nikolaja ierakstu kompānija „Mikrofona Ieraksti”, kas strādā arī ar Lauri Reiniku, vērsās pie pazīstamā lietuviešu dziedātāja un dziesmu autora Edgaras Lubys un viņš piekrita uzrakstīt šīs dziesmas tekstu lietuviešu valodā. Pēc dziesmas ieraksta gan Nikolajs jau nedaudz prot sazināties lietuviski.

Dween & Nikoalajs Puzikovs, piedaloties Mixtype, dziesmā „Viņas varā”:

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV