Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Katrine Lukins piedāvā jaunu dziesmu „Find You” un prezentē video

Easyget.lv, 17.05.2013. 18:50

17 gadus jaunā un daudzsološā Zviedrijā dzimusī latviešu dziedātāja Katrine Lukins laiž klajā jaunu dziesmu „Find You”
Katrine Lukins piedāvā jaunu dziesmu „Find You” un prezentē video

Katrine Lukins agrā pavasarī debitēja ar singlu „Live Tonight”, kas guva lieliskas atsauksmes gan mūzikas apskatnieku, gan arī radiostaciju dīdžeju un klausītāju vidū.

Jaunās dziesmas mūzikas un teksta autore ir pati Katrine, to aranžējis un producējis viņas muzikālais partneris Kārlis Indrišonoks. Dziesma ierakstīta un miksēta „Labo Ierakstu Studijā” pie Jāņa Kalves un Lotara Lodziņa, kuri arī aktīvu piedalījās dziesmas producēšanā. Video producējis Mārtiņš Viļums.

Katrine par dziesmu: „Find You” ir vairāk no sirds, emocionālāka - man tā nozīmē ļoti daudz. Ir nācies darīt lietas, kas ir šķitušas pilnīgi neiespējamas, piemēram, meklēt ēnas līdz rītausmai, kad beigu beigās atrodi meklēto, jo uzaust saule. Varbūt dažreiz mēs darām un runājam lietas, ko īsti nesaprotam, un tikai pēc kāda laika tā pa īstam apjaušam tā jēgu. Tas ne vienmēr nozīmē, ka meklējam kādu cilvēku, tā var būt arī kādu vārdu jēga, kas tāds, kas ir svarīgi tieši tev. Vienmēr ir jāturpina „meklēt”!

Kārlis Indrišonoks par dziesmu: „ Jūtos ļoti gandarīts, un šobrīd šī, manuprāt, ir viena no manām labākajām dziesmām!”

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV