Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Pankroka virpulī aicina grupa Scerlet Pills no Krievijas

Easyget.lv, 20.05.2013. 09:24

23. maijā Alternatīvās mūzikas klubā „A Nice Place” (Citadeles iela 2) uzstāsies grupa Scarlet Pills no Krievijas un divas pašmāju rokmūzikas grupas - Free The Mole un Dude Knows, informē kluba pārstāve Dace Nikolaisone.

Scarlet Pills ir punk rock/pop rock grupa no Krievijas. Grupa dibināta 2007. gadā, grupas bagāžā ir trīs albumi, no kuriem pēdējais „Colonial Parody” izdots pagājušā gada nogalē. Grupas izpildījums varētu patikt populāro grupu, „Rancid”, „Green day”, „Funeral party” faniem.

Grupa Free The Mole dibināta 2012. gadā. Grupas simbols ir mols, kas atspoguļo cilvēku mūsdienu sabiedrībā, bez brīvības, cerībām, tiek apžilbināts ar televīziju un dzelteno presi, apdullināts ar radio un dažāda veida propagandu. Liriskā koncepcija ir balstīta, lai atgādinātu cilvēkiem par lietām, kas rada jautājumus, var būt kā ceļvedis uz gaismu un brīvību – vienkāršu cilvēku.

Grupas Dude Knows pirmsākumi meklējami 2010. gada februārī. Grupas filozofijas pamatā ir spēlēt pozitīvu mūziku, kas ir patiesa, pārdomāta un tuva sirdij.

Kluba „A Nice Place” Facebook lapā nospiežot „Like” un „Share” iespēja diviem laimīgajiem iegūt īpašumā grupas Scerlet Pills T-kreklu un ieeju par brīvu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV