Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Instrumenti izdod otro studijas albumu un izziņo koncertu

Easyget.lv, 21.05.2013. 10:01 | komentāri (3)

Šodien grupa “Instrumenti” izdod otro studijas albumu “Procrastination” un izziņo koncertu koncertzālē  Palladium 21. novembrī
Instrumenti izdod otro studijas albumu un izziņo koncertu

Ar svinīgu pasākumu un īsu koncertu Palladium koncertzālē šovakar tiks prezentēts “Procrastination”. Ieejas biļetes uz pasākumu tirgotas netiek, grupa tajā pulcēs savus draugus, īpašos viesus, kā arī pāris simtus “Instrumenti” mūzikas cienītājus, kuri bija starp vairākiem tūkstošiem cilvēku, kas grupas mājas lapā pieteikušies ielūgumiem uz albuma atklāšanas svētkiem.

Tiem, kuri uz pasākumu netiek, ekskluzīvu tiešraides translāciju no Palladium nodrošinās Radio SWH. Translācijas sākums plkst. 18:30.

Albums “Procrastination”, kurā iekļautas 11 jaunas dziesmas, tapis grupas studijā “Tru Music Studio” Rīgā, cieši sadarbojoties ar Gati Zaķi, kurš piedalījies albuma tapšanā gan kā dziesmu līdzautors, gan arī producents. Jaunā albuma tituldziesmas “Procrastination” līdzautors ir Vestards Šimkus. “Procrastination” māksliniecisko noformējumu veidojis Reinis Pētersons.

Jaunā albuma pirmais singls “Don’t Hold Onto Me” kopā ar video tika prezentēts marta vidū. Video klipa režisors ir Uģis Olte. Ar otro albuma singlu un video – “Heartcore” – “Instrumenti” savus klausītājus iepazīstināja aprīļa beigās. “Heartcore” video klipa autors ir Indriķis Ģelzis.

Albums no šodienas pieejams visā Latvijā, to var iegādāties arī “Instrumenti” interneta veikalā http://store.instrumenti.in, kā arī iTunes.

Biļetes uz grupas Instrumenti koncertu 21. novembrī koncertzālē Palladium no šodienas plkst. 10:00 nopērkamas Biļešu Servisa tirdzniecības vietās un internetā – www.bilesuserviss.lv.

Ieskats albumā “Procrastination”:

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV