Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Haralds Sīmanis uzstāsies Rokkafejnīcas Dziesmu vakarā

Easyget.lv, 21.05.2013. 10:03

23.maijā 19.00 dziesmu vakarā Latvijas 1. rokkafejnīcā Reiterna nams viesosies dziesminieks Haralds Sīmanis.

Dziesminieks Haralds Sīmanis ir īpašs, jo viņš nekopē, bet rada pats savu stilu, savu dziedāšanas manieri. Viņš vienmēr ir nedaudz ārpus visa ierastā Latvijas mūzikas vidē. Dziesminieks stāsta: „Vārdā, dzejā – es atrodu tur apslēpto dvēseles stīgu, ievibrēju to un dodu tālāk cilvēkiem ar domu, ka radniecīgās dvēseles viena otru sapratīs. Man nav jāpatīk. Es esmu tāds, kāds esmu. Mūzika man nav pašmērķis. Tas ir pašsaglabāšanās instinkts.”

Koncertā Reiterna namā mūziķis uz skatuves kāps divatā ar ģitāru, kāps lai izdziedātu, izrunātu to, kas sakrājies, izrunātu mums un dziedātu ar mums.

Dziesmu vakari notiek katru otro ceturtdienu Latvijas 1. Rokkafejnīcas „Reiterna nams” (Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4) lielajā zālē (2.stāvā). Rokkafejnīcas saimnieki un darbinieki būs parūpējušies par atbilstošu atmosfēru un, sākot ar 4. oktobri, ceturtdienas izsludinātas par Vīna vakariem, kur papildus jau ierastajai smaržīgajai tējai un kafijai iespējams baudīt arī īpašus vīnus un atbilstošas uzkodas.

Dziesmu vakarus rīko Latvijas Mūzikas atbalsta fonds sadarbībā ar Latvijas 1. Rokkafejnīcu un SIA RJK. Informatīvi atbalsta Austras biedrība (www.austrasbiedriba.lv) un Vislatvijas Dziesminieku Saiets (www.saiets.lv).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV