Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kafejnīca Taka svin trešo gadskārtu

Easyget.lv, 22.05.2013. 18:42

Kultūras kafejnīca Taka ielūdz uz 3 gadu dzimšanas dienas svinībām 23., 24. un 25. maijā.

23. maija vakarā kafejnīcā Taka skanēs Dabasskatu Krūma regeja spēlētie ritmi. Īpašajā vakarā skanē tikai labāko regeja dziesmu, kas skanējuši zem Takas palmām triju gadu garumā, izlase.

24. maijā uz Takas skatuves kāps turbofolka apvienība Oranžās brīvdienas. Grupa ir enerģijas pilna un gatava sapurināt Miera ielu ar skaļiem un karstiem ska ritmiem.

25. maijā gaidāms trīs dienu svinību noslēdzošais koncerts, kurā uzstāsies apvienība Bērnības milicija. Par dejām līdz rītam rūpēsies DJ Māris Butlers.

Kultūras kafejnīca Taka ir viena no pirmajām vietām, kas pirms trijiem gadiem iezīmēja Miera ielas radošo kvartālu jeb Miera Ielas Republiku. Takā šajā laikā notikuši neskaitāmi koncerti, piedaloties, gan pašmāju mūziķiem, gan viesiem no visas pasaules. Kafejnīcā viesojušies neskaitāmi DJ un VJ, notikušas izstādes, dzejas lasījumi, grāmatu atvēršanas svētki, teātra izrādes, radošās darbnīcas, kino lektoriji, muzikālās vakariņas, performances un muzikālās improvizācijas.

Līdzās neskaitāmajām kultūras aktivitātēm Taka ir arī vieta, kur ievilkt elpu ikdienas steigā, ieslīgt sūnu mīkstos dīvānos un baudīt veģetāras maltītes palmu pavēnī.

Nedēļas nogalē ieeja visos pasākumos bez maksas un svētku tērpos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV