Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Brīnumskapis aicina uz Siguldu

Easyget.lv, 23.05.2013. 10:57

Svētdien, 26.maijā, Siguldas pils estrādē notiks bērnu un ģimeņu mūzikas festivāls Izlaidums Brīnumskapī.

Brīvdienām jāsākas ar kārtīgu izlaiduma festivālu. Fanfāras un pils lielgabali ir sagatavoti un plkst. 15:00 Brīnumskapis ar draugiem un pūtēju orķestri var iesoļot Siguldas pils estrādē. Un tūlīt skolas direktoram Kaķītim Laķītim īpašs darbs – jāizdala skolas beigšanas astestāti un tad var sākties apsveikuma koncerts, kurā uzstāsies Rīgas Doma kora bērnu kameransamblis, LeNeSOns, TV radījuma Kas te, es te Mednieks un Lupe, Siguldas vok. instr. ansamblis, Marko Ojala ar bajānu, Elīna Endzele ar ksilofonu un pavārs Lauris Aleksejevs ar dēlu un lielāko burkānu torti pasaulē.

Ieeja estrādē no plkst. 14:00, kur jau darbosies īpašs Brīnumskapja kiosks un notiks radošas rosīšanās. Savukārt pirms tam, jau no plkst. 12:00, pils dārzā notiks Siguldas bērnu koncerts.

Svinīgajai daļai seko bērnu modes skate un balle. Uzstāsies Renārs Kaupers, grupa Instrumenti, Māra Upmane-Holšteine un Jūras zilais Rīgas labā krasta koris, Rūta un Valdia Muktupāveli un Knīpas un Knauķi.

Koncertu biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV