Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Amber Muse aicina uz "testa" pasākumu klubā First Dača

Easyget.lv, 23.05.2013. 12:56

31. maijā klubā First Dača, Andrejsalā, notiks Amber Muse organizētais pasākums This Is A Test, Only A Test

Nākamās brīvdienas Andrejsalā darbu atsāks klubs First Dača, kas tiek uzskatīts par labāko Rīgas vasaras naktslokālu. Klubam First šī būs sestā darbības sezona. Ik vasaru First telpas un plašā terase ir uzņem simtiem tūkstošu apmeklētāju no visdažādākajām valstīm, diskotēkās vadījuši pasaules mēroga dīdžeji.

31. maijā notiks jau tradicionālais Amber Muse organizētais pasākums This Is A Test, Only A Test. Izmēģinājuma pasākumā mūziku atskaņos Amber Muse rezidenti Bogdan Taran, Max Lomov un Max Mancho, kā arī pieaicinātie viesi - vairākkārt par labāko Latvijas dīdžeju atzītais Andre Crash un enerģiskais jauno un talantīgo duets Kosmetique.

Sākums plkst. 23:00. Ieeja tikai pēc viesu saraksta, kurā var iekļūt, nosūtot vārdu un uzvārdu uz info@ambermuse.com. Darbosies face-control. Galdiņu rezervācija pa tālruni +371 26540555. Kluba adrese: Andrejostas iela 4 (Andrejsala).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV