Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Martai Ritovai jauna dziesma - “Noslēpums”

Easyget.lv, 24.05.2013. 15:31

Jaunā dziesmu autore un dziedātāja Marta Ritova laiž klajā savu jaunāko dziesmu “Noslēpums”.
Martai Ritovai jauna dziesma - “Noslēpums”

2012. gadā klajā nāca Martas pirmais mini-albums ar dziesmām no Līgas Libertes dejas izrādēs „Mēs esam ceļotāji”. Tam sekoja iekļūšana Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases finālā, debija uz “Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada balvas” ceremonijas skatuves Latvijas Nacionālajā operā un dziesmas “Mainiet vārdus” neviennozīmīgi vērtētais un izaicinošais videoklips ar degošajām klavierēm. Dziedātājas debija albumu kompānija „Mikrofona ieraksti” plāno realizēt šoruden.

Jaunās dziesmas “Noslēpums” mūzikas autore ir pati Marta Ritova, bet tekstu rakstījis vairāku iepriekšējo Martas dziesmu līdzautors Toms Barons-Lūķis. Dziesmu producējis un visus instrumentus ieskaņojis producents Jānis Čubars.

„Dziesma ir par to, ka mēs katrs esam kā noslēpums, ar savu iekšējo pasauli un savām domām. Tikai esot īsti ,mēs varam sasniegt to, ko vēlamies. Tikai sakārtojot savu iekšējo pasauli, mēs varam radīt ko jaunu un būt saskaņā paši ar sevi.. Dziesma radīta tuvojoties pavasarim – domājot par vasaru, par siltajiem vakariem, par pozitīvām emocijām un par to, cik unikāls mēs katrs esam,” dziesmu komentē Marta.

Jaunās dziesmas radio pirmatskaņojumu klausies šodien piecos vakarā Radio Capital FM, kad ēterā saimnieko Martas skatuves partneris no jauniešu mūzikla „Dzimuši mūzikai” laikiem - Mārtiņš Ruskis.

Foto: Marta Ritova. Foto (c) Raimonds Birkenfelds

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV